Senaste nytt

Världens mest älskade flygplats

Dr. Miles

Expert
3693-vaerldens-mest-aelskade-flygplats-pb210096.jpg

Jag gissar att toan(herrtoan) ligger här.
Singapore Changi_01.jpg
1.3626,103.99121 - Google Maps
 
Last edited:

JensE

Medlem
Jag undrar om ZRH kommer droppa eller gå upp i listan enligt dagens förändringar med säkerhetskontrollen.
SWISS Blog: My night to remember at Zurich Airport.
Jag gillade att dom hade spritt ut säkerhetskontrollerna så en pir var avdelad i 2 delar. Så det var aldrig i princip någon kö och gick alltid supersmidigt.
Nu ska det tydligen vara en stor central säkerhetskontroll vilket givetvis kommer spara en massa pengar med färre kontrollanter.
 

forastero

Medlem
Jag är på Changi om typ tre veckor så jag antar att det blir till att dricka en massa teh C och göra studiebesök på så många ladies' rooms som möjligt då? :rolleyes:
 

majer

Medlem
Om ingen hinner dit innan ska jag se vad jag kan göra.
Jag sökte efter den omtalade toaletten när jag var där en 6:e, men hittade den inte. Sökte runt i Terminal 2, både E och F-gaterna men hittade den inte. Kan det vara så att toaletten finns i Terminal 3? Lämnar detta uppdrag till nästa medlem resande till/från Changi (forastero?).
 

Dr. Miles

Expert
Det var inte samma toaletten, men det fanns en toalett med fönster mot plattan.
Problemet var att växternas placering.
Singapore_toa1.jpg

Det var i Terminal 2, nära Starbucks.
Singapore_toa2.jpg

Jag passade på att fråga en indonesisk städerska om det fanns fönster även på kvinnotoa.
Hon svarade "Ja". Nu finns en gåta mindre i världen...

*Det är Singapore Changi flygplats.
 
Last edited:

Axelzon

Medlem
Bra lista, med rätt top 3.. I alla fall de som jag har besökt.. Tycker gott att Bangkok kunde vara med och att Munchen inte borde vara med!
 

forastero

Medlem
Det var inte samma toaletten, men det fanns en toalett med fönster mot plattan.
Problemet var att växternas placering.
Jo, det var nåt liknande på damtoaletterna på terminal 3, de som ligger mellan gaterna åtminstone på B-piren (eller var det A-piren?). Fönstren bakom handfaten vetter mot flygplanen, men de hade planterat en massa växter i vägen... Antagligen är det samma på herrtoaletterna där, men jag reste inte med sällskap och kände inte för att fråga nån slumpmässigt utvald man om hans toalettbesök. :p

Jag hittade tyvärr ingen toalett som ens i teorin skulle kunna ha samma utsikt som den tidigare omtalade toan, så jag tror den ligger i terminal 1.

Fräschaste toaletten i T3 var annars den som skyltades som powder room, bakom en av rulltrapporna.
 

Ubbe

Medlem
Favoritflygplatsen är nog trots allt Koh Samui. Där finns inga lounger, knappt några toaletter, security är elementär men när man landar där är man så nöjd över att resan är över för stunden så att allt annat vägs upp.
Har flugit dit ett antal gånger och blivit serverad onämnbara saker av en gelartad konsistens men ändå varit nöjd efter 20h flygning...
Den öppna bussen som kör en in till "terminalen" sätter på något utstuderat sätt nivån för kommande vistelse. Jag bara älskar konceptet..
Bortsett från detta är Thailand numera bara en transitpunkt och känns mer som en tempererad rökruta... Vid påtvingade längre vistelser på flygplatsen kan jag dock tänka mig en thaimassage följd av en oljemassage. (Happy ending väljer du själv..) Fritt val är bra!
 
Toppen