Senaste nytt

Välj själv bil med Hertz på Los Angeles LAX

Vet inte om detta är vanligt - har i alla fall inte noterat det tidigare:
På Hertz LAX så har de en hel radda med fritt-val bilar för Guldkunder som bokat "Medium eller mer". Det är bara att välja en i högen och köra iväg.

Hertz är extremt smidiga i USA på det hela taget. Både på EWR och IAD har de på återlämningen erbjudit sig att skjutsa oss till gaten i den hyrda bilen. Ingen extra bagagehantering m a o. Gav $10 i dricks dock. Superservice.
 

drW

Medlem
Samma service på Hertz Charlotte airport. Suveränt. Oerhört skönt efter immigration och en del bagagestrul att bara åka ut till hertz se sitt namn på en skylt med ett nummer på där ens tilldelade (och redan uppgraderade) bil står redo med nyckel i låset. Åka ut till grinden visa sitt körkort och sedan åka iväg. Allt tog väl max en kvart inklusive inpackning av bagage och barn:) Så här ska bilhyra vara!
 

OnlyAFool

Medlem
Att behöva skriva in massa uppgifter man redan skrivit in en gång är aldrig någon höjdare. Verkar alltid hända mig när jag ska hämta ut en hyrbil. Vad gör de egentligen med alla uppgifter man fyller i när man bokar bilen? :confused:
 

drW

Medlem
Har inte heller varit med om att det funkat så smidigt som nu. Det var helt underbart efter lång resa.
 
Toppen