Senaste nytt

Upp till 50 procent rabatt i 1 klass den 29 september

Plissken

Medlem
Fick det här i mejlen nyss. Gäller tydligen bara 29 september, men förhoppningsvis är det någon som kan dra nytta av det.

Som medlem i SJ Prio får du upp till 50% rabatt i 1 klass med resor från 195 kr.

Erbjudandet gäller avresa den 29 september på alla våra dagtåg. Lägsta pris, inklusive rabatt, är 295 kr för snabbtåg och 195 kr för InterCity och regionaltåg.
Köp din resa fram till 48 timmar före avresa den 29 september. Kan ej kombineras med biljett för medföljande barn (barnerbjudandet) eller andra erbjudanden. Gäller ej nattåg.

Ange kampanjkod: GULD29
 

Hafermann

Medlem
Erbjudande för de som är sugna på tåg 29/9.

”Som medlem i SJ Prio får du upp till 50% rabatt i 1 klass med resor från 195 kr. Så sträck ut benen, luta dig tillbaka och njut av färgfesten utanför fönstret. Utomhus sjunker temperaturen, men ombord i 1 klass passerar du vackra höstlandskap med en kopp varmt kaffe i handen. Vill du kanske ha en god frukost som serveras vid din sittplats? Då kan du välja att resa med SJ Snabbtåg som går före kl. 09.00. Ta vara på hösten när den är som bäst!

Erbjudandet gäller avresa den 29 september på alla våra dagtåg. Lägsta pris, inklusive rabatt, är 295 kr för snabbtåg och 195 kr för InterCity och regionaltåg.”

Ange kampanjkod: GULD29
 
Toppen