United MileagePlus Club Card

Diskussion i 'Kreditkort' startad av Selander, 19 Februari 2016.

 1. Selander

  Selander Medlem

  Ort:
  Miami
  Land:
  Sverige Sverige
  Ber på förhand om ursäkt för en lång post... Jag kommer troligen flytta till USA pga. arbete under minst 1,5 år, och då sneglar jag givetvis redan nu på vilket kreditkort jag kan byta till. I nuläget har jag SAS Amex premium och Coop Medmera Mer. Min idé är att dumpa Amex när mitt medlemsår tar slut (oktober), men behålla MedMera Mer för de tillfällen då jag är hemma i Sverige.

  Jag skulle gärna vilja fortsätta att samla poäng (hos Star Alliance), och då funderar jag på att lägga om mina resvanor till United istället för SAS (jag kan säkert fortsätta att resa med SAS i praktiken pga. codeshare). Mina Eurobonuspoäng (ca. 80.000) är trots allt giltiga i ytterligare fyra år, så jag har gott om tid att spendera dem längre fram.

  Ovan nämnda kort, United MileagePlus Club Card (Chase United MileagePlus: Error) (450 USD/år) verkar erbjuda väldigt mycket för pengarna, men jag har några frågor som ni kanske kan besvara:

  1. Är det några svårigheter att få ett amerikanskt kreditkort? Eller räcker det med en adress och ett anställningsavtal att visa upp för banken?
  2. Om jag väl har fått ett kort, kan det bli problem att fortsätta använda det i framtiden ifall jag flyttar hem igen? Eller är det bara att fortsätta betala årsavgifterna och köra på?
  3. Innebär club-medlemskapet verkligen obegränsade (kostnadsfria) loungebesök hos alla Star-alliance partners? Jag har sett att Lufthansas senatorlounger har nämnts i sammanhanget, och det vore verkligen klockrent om man kan få tillgång till hela Star-alliance nätverk på det här sättet...

  Tack på förhand!
   
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Nej, det tror jag inte. Det medlemsskapet ger är väl access till Uniteds egna lounger i USA.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×