Senaste nytt

Transportera vin i incheckat bagage?

Nemo

Medlem
Tack det var ett bra tips!
Ska se om jag får tag på nån sån ställning. Fanns ju i Andorra men hade inte plats att ta hem.
Får läsa på själv om hur jag bäst tar hand om skinkan nu.
Jamonero heter ställningen. Tog ett tag innan jag kom på det. Bästa sättet att ta hand om skinkan är att äta upp den ;)
 

ESSA

Medlem
Jamonero heter ställningen. Tog ett tag innan jag kom på det. Bästa sättet att ta hand om skinkan är att äta upp den ;)

Efterlyste på FB, har fått en att hämta i andra änden av stan.
Självklart ska den ätas upp! Men det kan ju ta ett tag i ett ensamhushåll.
Eller så får jag ställa till med fest. ;-)
 

Berrsus

Medlem
Finns de uppblåsbara påsarna kvar på Clas Ohlsson?
Mitt bästa knep är annars att packa allting väldigt tätt så det inte åker runt i väskan. Aldrig glas mot glas, då kan det sluta illa!
 

Homer

Medlem
Skinkan åkte med i handväskan och inga ögonbryn höjdes så jag gissar att det är vanligt att folk tar hem såna.
Nästa gång jag reser dit ska jag ägna mer tid åt att provsmaka de olika skinkorna och förmodligen satsa på en dyrare.

Fast det där är ju ingen skinka utan en framdel, paleta ;)
 

ESSA

Medlem
Jag har påsar till salu för vinflaskor.
Har använt själv på flera resor och de är återanvändbara.
Senaste resan hade jag med 12 1/2 flaskor från Barcelona i en tunn tygresväska. Alla höll.
Lämnar dock inga garantier utan man får packa på eget ansvar.
DM vid intresse.
Image_02956.JPG
 
Toppen