Transport centrala London till Heathrow - hur tidigt bör jag åka?

Diskussion i 'Flygplatser' startad av KLCHBO, 2 November 2013.

 1. KLCHBO

  KLCHBO Medlem

  Flyger till Arlanda med BA0776 på måndag kl 07:15, men hur tidigt bör jag åka till Heathrow T5, om jag samtidigt vill hinna med ett snabbare lounge besök? Bor på Trafalgar Square, funderar på taxi.

  Tack för svar! :)
   
  Last edited: 4 Januari 2014
 2. perhall

  perhall Medlem

  Taxi är bra, särskilt om man är flera (ca GBP 70 från TS). Det här var en svår fråga. Kommer du två timmar innan hinner du väl vara 60 minuter i loungen, 75 om du har fast track men svårt att säga exakt...
   
 3. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vet inte om det är värt att gå upp tidigare för att hinna titta in i Galleries Club. 0715 är rätt tidigt och du måste redan vara där senast 0630 (conformance är väl 45 min?). Detta gör att du måste ta HEX senast strax efter 0600 (vilket bör vara snabbare än taxi. Och då har vi inte ens räknat in att du ska ta dig från TS till Paddington...
   
 4. Peter Hagander

  Peter Hagander Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag hade helt klart tagit Bakerloo Line till Paddington och sen Heathrow Express ut. Charing Cross Station till Paddington tar 14-16 minuter, B'loo går med en turtäthet på 4-8 minuter så dags. Taxi är ju såklart ett alternativ, så dags på morgonen borde det ta omkring 15 minuter, men Londontrafiken är alltid svår att bedömma.

  Heathrow Express går 10, 25, 40 och 55 minuter över hel timme och tar 15 minuter. Jag hade siktat på att ta 5.55-tåget. Dvs, räkna med att åka från Charing Cross Station omkring 05.20.

  Biljett till HEX köper du enklast online (heathrowexpress.com/British Airways - för bättre pris). Då hinner du med att hitta rätt på Paddington och bör ha tid nog att hinna med ett snabbt besök i Galleries Lounge på T5.
   
  1 person likes this.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×