Tjänst för att se hur många Eurobonuspoäng (och andra program) du tjänar

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Funcadelic, 29 Augusti 2016.

 1. Funcadelic

  Funcadelic Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag snubblade över tjänsten 30K som säger sig kunna visa hur många poäng man tjänar när man bokar via de stora bokningssiterna (e.g. Expedia). Man ska även kunna se om man kan uppgradera för poäng, och få en överblick över sina olika medlemsskap.

  Man måste givetvis ge den tillgång till lojalitetsprogrammen man vill koppla, vilket ju kan kännas lite olustigt.

  Är det någon som testat tjänsten?
   
  alex30K gillar detta.
 2. Thornado

  Thornado Medlem

  Har inte testat, men tycker att om man bara vill få veta hur många poäng man tjänar till olika program när man söker på expedia etc så borde den ju inte behöva tillgång till ditt konto, utan det enda den behöver veta är bonusprogram samt statusnivå inom det programmet.

  Vill man att den även ska hålla koll på andra saker, som hur långt man har kvar till nästa nivå (vilket jag känner att jag kan hantera själv) så måste den ju förstås även få tillgång till dina inloggningsuppgifter. Sen kan det ju även hända att de implementerat det hela så att de alltid kräver tillgång till ditt konto för all funktionalitet och isf så känns det inte superbra.
   
  alex30K gillar detta.
 3. alex30K

  alex30K Medlem

  Tjena Funcadelic!

  Vad kul att du hittat oss! Jag är en av företagets medgrundare. Tillgången till lojalitetsprogrammen låter dig följa dina bonuspoäng från olika program på ett och samma ställe samt möjliggör personifierade resultat i flygsökningsmotorerna. Ett exempel på personifierade resultat är en indikation av hur pass nära respektive flygalternativ för dig mot nästa statusnivå. Syftet är att ge en bredare översikt av respektive flygalternativs lojalitetsvärde såsom det gäller dig personligen. Du behöver dock inte ange inloggningsuppgfiterna utan kan även manuellt uppge dina medlemskap och statusnivåer för en mindre komplett men dylik användarupplevelse. Se vår Privacy Policy här för mer detaljer: 30K - Privacy Policy

  Hoppas du gillar det vi byggt! Emotser gärna feedback om hur tjänsten är!

  Mvh,
  Alex
   
  Last edited: 29 Augusti 2016
 4. Funcadelic

  Funcadelic Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det som skulle vara positivt är om jag kan se hur många poäng jag kan tjäna på Eurobonus om jag bokar exempelvis med Lufthansa.

  Tack för officiellt svar!

  Se kommentar ovan - är det möjligt att se hur många EuroBonus-poäng jag tjänar på en flygning med Lufthansa?
   
 5. alex30K

  alex30K Medlem

  Jajamän, det är det. Om du anger att du har ett EuroBonus-medlemskap och sen gör en flygsökning på någon av de hemsidor vi stödjer så ser du vad du tjänar i EuroBonus-poäng på respektive flyg oavsett bolag. De flyg som man inte tjänar på indikeras av texten "Earns no miles" och syftar på poängintjänande till de program du angivit i din profil. Om du är medlem i flera bonusprogram kan du ange dem allihop i profilen så får du en komplett bild av vad flygresultaten betyder ur hela ditt lojalitetsperspektiv. Exempelvis ett Star Alliance-medlemskap kontra ett OneWorld-medlemskap eller till och med EuroBonus kontra Miles&More om det vore aktuellt, osv.
   
  Smuffe gillar detta.
 6. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Nu har jag inte tittat på detta direkt mycket. Men hur vet ni hur många poäng jag kommer att tjäna till SAS Eurobonus när jag bokar en Lufthansa Codeshare flight i Business där flygningen utförs av Brussels Airline? Vissa bokningsklasser i business hos Brussels ger 0 poäng till SAS Eurobonus medan andra ger 100% intjäning. Har ni översättningstabeller för vad Lufthansa bokningsklass P på en flight utförd av Brussels kommer att ge?

  När codeshare är inblandat kan ni med 100% säkerhet säga hur många poäng man kommer att få till eurobonus?
   
 7. Det här var faktiskt riktigt smidigt måste jag säga! Stort tack :)
  Tyckte priset var bra också
   
 8. alex30K

  alex30K Medlem

  I skrivande stund, tyvärr inte, men det är något vi aktivt jobbar på. Det vi vet är att i de flesta fall är bokningsklasserna desamma inom flygbolag i Lufthansagruppen, men vi har inte exakt info om vilka som skiljer sig. Samma sak gäller för andra partnerbolag, såsom UA och SQ, där det kan förekomma oftare. Vi hoppas ha det här löst inom några månader, och då för alla program där intjänandet baseras på vilket bolag som faktiskt flyger.

  Kanon, kul att höra! Tack för det, Palazzi! :)
   
 9. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det kräver dock att ni har en uppdaterad lista över vad alla bokningsklasser översätts till hos andra bolag vid codeshare. Denna lista kan dessutom ändras utan förvarning.
  Om det är codeshare inblandat så kan man inte med "säkerhet" säga vilken bokningsklass det kommer att bli även om det ofta översätts någorlunda "logiskt". Vore dumt om den visar att man ska tjäna 7000 miles på en Brussels business flight med bokad som Lufthansa Codeshare och så visar det att bokningsklass blev P och man fick 0 poäng istället.

  Liknande scenarion kan uppstå på alla flygbolag när codeshare är inblandat inom star alliance. Boka en SAS-biljett där en sträcka flygs av etiophian så finns det vissa bokningsklasser som ger 0 miles hos dom.
   
  Smuffe gillar detta.
 10. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Har du en källa på det? Det där är enligt min erfarenhet något som nybörjare tror och snabbt blir bitna av då det allt som oftast inte stämmer när man förväntar sig det.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×