Tips på United inrikes USA

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av havenfyr, 6 April 2014.

 1. havenfyr

  havenfyr Medlem

  Hade 2st inrikesflygningar med United i veckan och hade vanlig economybiljett, jag gjorde upgrade till economy extra för $135 EWR-LAS och $85 LAS-SFO detta gav rikligt med plats för benen, möjlighet till eluttag, prio på service (gällande dryck/snack) samt sist men inte minst bra återbäring på basicpoints!
  EWR-LAS, 2300p (eurobonus)
  LAS-SFO, återkommer när dem landar
  Priserna jag anger är för 2pers.
  Rekomenderar varmt till alla som funderar på att uppgradera på United nästa gång!

  United får även ett bra betyg gällande servicen ombord.

  (För mig som inte reser på företagets bekostnad, utan ur egen ficka är alla heta tips gällande bra uppgraderingar välkomna)

  Jag har även bilder på benutrymmet på båda flighterna men lyckas inte infoga så om någon är extra nyfiken så säg till så skickar jag dem.

  Trevlig kväll!
   
  Last edited: 6 April 2014
  2 personer gillar detta.
 2. taxvalp

  taxvalp Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Kul att du blev nöjd - men om du syftar på Uniteds Economy Plus så är det ju främst mer benutrymme man får på de flesta flighter och inte så mycket mer. Prio på service är ju mest att man sitter längre fram så att vagnen kommer tidigare, själv har jag inte märkt någon annan skillnad. Och EuroBonus-poängen är precis desamma som i billigaste ekonomiklass...
  /dysterkvist
   
 3. havenfyr

  havenfyr Medlem

  tack för svaret :)
  Som sagt jag satt ju på rad 8 resp 7 så att servicen gick snabbt är ju precis som du säger pga vagnen kom där. Beträffande poängen däremot gör du mig osäker, SAS själva sa att en resa i economy inrikes i USA ger 600p/vägoavsett längd, men oavsett så är jag väldigt nöjd.
   
 4. Det är minimum 600 EuroBonus points. Med United tjänar du alltid 100% av sträckan och om den är kortare än 600 miles så får du minst 600 points oavsett. Jag kan garantera dig att du får exakt samma poäng i Economy som i Economy Plus. Det är som taxvalp skriver inte en upgrade till en annan service klass utan du köper bara ett säte som har lite mera ben plats. Trevligt på längre flygningar absolut. :)
   
  1 person likes this.
 5. Alx

  Alx Medlem

  Ort:
  Malta & NYC
  Land:
  Sverige Sverige
  havenfyr kul att du också är nöjd med United's service ombord och deras Economy Plus seats.

  Ett hett tips om du reser ofta inrikes i USA är att helt enkelt bli medlem i United Mileage Plus istället för Eurobonus. Om du uppnår statusnivå där så kostar det inget extra att välja sittplats i Economy Plus både på short/long haul redan vid bokningstillfället. Mycket uppskattat när man väljer att resa i ekonomi!
   
 6. johhenrik

  johhenrik Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har köpt Economy Plus mellan SNA-SFO och varit nöjd med det. Det kostade $9 per leg vill jag minnas och man fick några cm till vilket uppskattas av mig som är 186cm lång. En helt okej tjänst till det priset tycker jag.
   
  1 person likes this.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×