Senaste nytt

Tips på restauranger/caféer/barer i Prag

Sofia

Medlem
Söker tips på restauranger/caféer/barer eller annat mat- och dryckrelaterat som microbryggerier osv.

Gärna lite rustika ställen med ölhallskänsla eller något åt det mer romantiska hållet som ändå inte är rena turistfällor :)
 

Timotey

Medlem
Hoppas du får lite bra tips. Var där under mellandagarna för några år sedan och strosade runt utan tips och testade oss fram tyvärr var TGI Fridays den bästa måltid vi åt under vår vistelse. Bra öl och pubar hittade vi dock har tyvärr inte memorerat några namn
 

anjak

Medlem
Kan rekommendera takterrassen på Hotel U Prince, ligger visserligen mitt i turistkvarteren men serverar bra mat och framförallt goda drinkar. Riktigt skönt en varm sommarkväll med bra utsikt över Prag. Annars kan man med fördel hoppa över restaurangerna runt om torget. Ni ska däremot absolut besöka en riktig ölhall där ölen ligger på några kronor styck.
 

Fedup

Medlem
Hotellbaren på Radisson i Prague har helt fantastiska bartenders - riktiga mixologer! Kolla även in Alcron som ligger i hotellet, Michelin-ratat med mycket prisvärt och god mat.
 

Homer

Medlem
Hotellbaren på Radisson i Prague har helt fantastiska bartenders - riktiga mixologer! Kolla även in Alcron som ligger i hotellet, Michelin-ratat med mycket prisvärt och god mat.


Apropå det, någon som vet om man får Club Carlson rabatt och poäng på Alcron?
 

Direktorn

Medlem
Lämnar tre raka bud på bästa restauranger: 1. Bellevue ( håller alltid) 2. V Zatisi ( håller längre och lite billigare) 3 George Prime Steaks. Så bra alla tre.

Ölhallar rustika: 1.U Fleku, finns egentligen ingen som kan konkurrera med ölhall från 1600- talet där det luktar svett:) mycket bra svart öl. 2. U Kalicha soldaten Svejks orginalställe. Väljer du dessa har du en klarerad Pragresa:)
 

Per N

Medlem
Instämmer angående takterassen på U Prince i kategorin. Man kan tex beställa en flaska sekt till rimligt pris där. För ölhallar så är U Vejvodu ett tips. Håll koll på notan bara, fast det måste man göra på dom flesta ställena. När ölen ska summeras så blir det ofta någon extra.
 
Toppen