Senaste nytt

Tips på hotell i Rom

Någon som provat att boka hotell för EB-poäng? Med tanke på prisbilden i de centrala delarna av Rom så funderar jag på om det är en bra affär? (Lyckas tyvärr inte komma in på hotellbokningssidan på sas.se...
 

Erik M

Medlem
Om vi vidgar begreppet lite:
Finns det någon som har egna erfarenheter och kan rekommendera ett hotell kring Rom för riktigt avslappnat häng? Inget fel på innerstan men just den helg jag planerar nu ska vara många timmar i viloläge.
Ska titta närmare på GRAN MELIÁ som @Homer tipsade om. Verkar vara helt rätt stämning där vid poolen.
 
Vi hade samma tanke som du. Ville börja resan med lite sol och sand under tårna snarare än att vandra i Rom (som iofs är trevligt) Så första tillfället bokade vi ett trevligt strandhotell på Lido di Ostia, som bara ligger några kilometer från FCO. Vi var där i september så utmärkt badväder, men lite off-season på klubbar etc. Direkttåg därifrån till Rom Termini som gick fint. Året efter så åkte vi ännu kortare bit, tog första natten i själva Fiumicino, innan vi åkte vidare. Även det i september, kanonväder och bad. Vilken av orterna som är bäst är väl en smaksak, Ostia lite flashigare, Fiumicino något ruffigare, men med trevliga strandrestauranger. Hotell kollar du bäst själv efter din budget på valfri söktjänst.
 
Toppen