Senaste nytt

Tillgång till lounge med dusch på Nagoya (NGO) vid transfer

Lagerman

Medlem
Hej,
Har sökt info på forumen men inte hittat något svar så jag startar en ny tråd.
Ska resa I Japan om några veckor och kommer mellanlanda på NGO. Ankommer med Lufthansa Premium Eco och ska vidare med ANA I Eco inrikes. Är EBG alltså *A Gold.

Är det någon som vet om nån av loungerna listade nedan har duschmöjlighet samt om man har tillgång till Loungerna I utrikesdelen även som ankommande *A Gold?!

Star Alliance Lounge Nagoya
Centrair Airline Lounge
sakura lounge
 

dino_81

Medlem
Som avresande med ANA inrikes från Nagoya har du tillgång till Centrair Lounge och den loungen har inga duschmöjligheter. Har inte själv besökt Nagoya men i Japan är man som ankommande internationell passagerare separerad från avgående passagerare varpå man inte kan använda lounger avsedda för international avgående passagerare. Det är som när man anländer till Arlanda från ett non-schengenland via F-piren ungefär. Det verkar även som att man som ankommande internationell passagerare utöver att passera immigration även måste hämta ut sitt bagage och ta det genom tullen för att sedan checka in på nytt. Som *A Gold har du tillgång till ANA Premium check in.

International to Domestic - Connections | Chubu Centrair International Airport, Nagoya

Beroende på hur lång tid du har vid transfer så finns ett japanska hetbad (onsen) som ligger landside, inträde 2000 yen och det finns dusch.

Fu no Yu (Tokoname, Japan) - omdömen - TripAdvisor

Ha en trevlig vistelse i Japan!
 
Toppen