Senaste nytt

Swiss First class award availability?

Senator

Moderator
Ok, kan Du tipsa om vilka bolag jag ska kolla efter F-awards - dvs vilka släpper sådana platser till SAS Eurobonus?

Det finns väl en rad trådar om detta redan:
http://www.businessclass.se/sas-eur...lags-flygning-med-sas-eurobonus-poaeng-5.html

http://www.businessclass.se/artiklar/248-hur-bokar-bonusresa-med-mina-poaeng.html

Men det verkar som United, Thai, ANA och Asiana har högst tillgänglighet för "andra" medlemmar. Lufthansa öppnar väl upp (om jag har läst rätt) två veckor innan avresa. Jag vet inte varför Swiss inte gör detta, men ser rätt ofta tillgänglighet med Swiss som M&M medlem i F.

Jag tycker att Swiss är pärlan i LH Gruppen, men skulle nog inte lägga så mycket stålar/poäng att resa med deras äldre A340-300or i F. Däremot är deras A330-300 produkt min favorit av produkterna jag har testat. Skall bli kul att jämföra denna med LH F i B747-8i om en månad.
 

Dr. Miles

Expert
LH Group har inte släppt LX F till partners sedan förra sommaren ungefär. Det var vidöppet på många flighter till/från Asien men helt plötsligt försvann allt och jag har inte sett någon som lyckats boka LX F med annat än M&M miles eller SQ miles sedan dess. Min gissning är LH Group håller sig inom regelverket för *A genom att erbjuda LH F till alla *A partners, om än bara 14 dagar före avresa.

Ja, hos EVA Air Infinity MileageLands står det till och med att det inte går att boka SWISS First class award.

EVA Air Infinity MileageLands skrev:
Singapore Airlines (SQ) Suites Class cabin and Swiss International Air (LX) Lines First Class cabin cannot be used for this offer. TAM Airlines (JJ) is not eligible for this STAR Alliance Award redemption.

Star Alliance Award Ticket - EVA Air | Global
 
Toppen