Senaste nytt

Sushi på Imouto Stockholm

Agö

Medlem
Så här kan det se ut när någon bestämmer sig för att höja ribban. Ett besök är ett måste.

Maj 2016 #2 088.JPG


Maj 2016 #2 044.JPG


Maj 2016 #2 043.JPG


Maj 2016 #2 045.JPG


Maj 2016 #2 046.JPG


Maj 2016 #2 047.JPG


Maj 2016 #2 048.JPG


Maj 2016 #2 049.JPG


Maj 2016 #2 050.JPG


Maj 2016 #2 051.JPG


Maj 2016 #2 052.JPG


Maj 2016 #2 053.JPG


Maj 2016 #2 054.JPG


Maj 2016 #2 055.JPG


Maj 2016 #2 064.JPG


Maj 2016 #2 065.JPG


Maj 2016 #2 067.JPG

Maj 2016 #2 068.JPG


Maj 2016 #2 069.JPG


Maj 2016 #2 070.JPG


Maj 2016 #2 071.JPG


Maj 2016 #2 072.JPG


Maj 2016 #2 073.JPG


Maj 2016 #2 074.JPG


Maj 2016 #2 075.JPG


Maj 2016 #2 077.JPG


Maj 2016 #2 078.JPG


Maj 2016 #2 079.JPG


Maj 2016 #2 080.JPG


Maj 2016 #2 081.JPG


Maj 2016 #2 082.JPG


Maj 2016 #2 083.JPG


Maj 2016 #2 084.JPG


Maj 2016 #2 085.JPG


Maj 2016 #2 086.JPG


Maj 2016 #2 087.JPG
 

Attachments

  • Maj 2016 #2 076.JPG
    Maj 2016 #2 076.JPG
    88,9 KB · Visningar: 332

Tommy

Medlem
Maten var fantastiskt god när jag var där men serveringen bestod av yngre personer som inte hade riktigt kontroll på läget.
 

Chris81

Medlem
Imouto är riktigt bra, men man ska vara medveten om att de är ganska experimentella när det gäller både sushin och mellanrätterna. På flera sushibitar hade de t ex ett lite mörkare ris och de kör en annan typ av vinäger än den traditionella risvinägern. Om man jämför med t ex Sushi Sho så tycker jag de sistnämnda levererar lite mer traditionella smaker och betydligt bättre price-performance.

Lite synd också att Imouto hade ett väldigt begränsat utbud av japansk öl, sake och shochu. Och servitriserna hade inte speciellt bra koll på dryckerna.
 

Agö

Medlem
Imouto är riktigt bra, men man ska vara medveten om att de är ganska experimentella när det gäller både sushin och mellanrätterna. På flera sushibitar hade de t ex ett lite mörkare ris och de kör en annan typ av vinäger än den traditionella risvinägern. Om man jämför med t ex Sushi Sho så tycker jag de sistnämnda levererar lite mer traditionella smaker och betydligt bättre price-performance.

Lite synd också att Imouto hade ett väldigt begränsat utbud av japansk öl, sake och shochu. Och servitriserna hade inte speciellt bra koll på dryckerna.
Den största skillnaden mellan dessa två restauranger är kvaliteten på råvarorna. Kvalitetsskillnaden är mkt stor (till Imoutos fördel) vilket också avspeglar sig i priset. Sho är bra men Imouto spelar i en annan liga - de gör helt enkelt två olika saker. Men så är jag också en stor fan av Esperanto och den mat som serveras där.
 
Toppen