Sundsvalls flygplats byter namn och ägare

Diskussion i 'Flygplatser' startad av Jacob, 30 Maj 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Den 17 juni släpper Swedavia ägarskapet om Sundsvalls flygplats, formellt kallad Sundsvall Härnösand Airport men i folkmun mer känd som Midlanda. I samband med att flygplatsen får nya ägare byter flygplatsen även namn.

  Tanken var att kommunerna i Sundsvall, Timrå och Härnösand gemensamt skulle gå in som ägare, dock har Härnösand under förhandlingarna valt att backa ur. Det nya namnet på flygplatsen blir därför mer passande "Sundsvall Timrå Airport". I samband med övertagandet har även en ny grafisk profil tagits fram samt en ny logotyp med en symbol i tre nyanser, två i grönt och en i gult. Logotypen ska spegla luftighet och rörelse, inåt mot mötesplatsen och utåt mot världen.

  Den nya logotypen kommer börja synas i samband med Motor- och flygplatsens dag som anordnas på flygplatsen den 15 juni. Samtidigt firar man nyinvigning.

  caah7b93qgywwxzrs2qa.jpg
   
  1 person likes this.
 2. Valley

  Valley Medlem

  Ort:
  Karlstad
  Land:
  Sverige Sverige
  Hade jag bara sett loggan hade min röst lagts på tennisveckan i Båstad
  Men den var säkert "billig"
   
 3. Jacob

  Jacob Medlem

  Den 17 juni släpper Swedavia ägarskapet om Sundsvalls flygplats, formellt kallad Sundsvall Härnösand Airport men i folkmun mer känd som Midlanda. I samband med att flygplatsen får nya ägare byter flygplatsen även namn. Tanken var att kommunerna i Sundsvall, Timrå och Härnösand gemensamt skulle gå in som ägare, dock har Härnösand under förhandlingarna valt att…
   

  Se hela inlägget

 4. Jacob

  Jacob Medlem

  Och nu är det fullt ös med marknadsföringen av nya flygplatsen och regionen runt Sundsvall och Timrå.

  För att få hjälp med detta har man tagit hjälp av åtta lokalkändisar som kommer vara med i en stor marknadsföringskampanj. De lokalprofiler man kommer möta är skådespelaren Lennart Jähkel, fotbollsspelaren Per Nilsson, hockeyproffset Anton Lander, artisterna Yohio och Helen Sjöholm, samt idrottsprofilerna Charlotte Kalla, Anna Holmlund och Johan Samuelsson.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×