Stockholm-Singapore inklusive 4 Aegean-flights

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av igelkotten, 3 Mars 2015.

 1. igelkotten

  igelkotten Medlem

  Ort:
  London
  Hej!

  Jag kommer i slutet av juni flytta hem från USA till London, där jag kommer vistas fram till runt 11 augusti, då jag flyger hem till Sverige en kort sväng.

  Efter några dagar i Sverige måste jag flyga till Singapore (enkel resa dit pga utsänding). Mitt problem är att jag behöver flyga mina 4 Aegean-flights för att behålla guldkortet. Vet någon nån enkel routing som jag kan använda för att få in 4 Aegean flights på vägen till SIN?

  Min plan är ARN-Larnaca-ATH-FRA-SIN. FRA-SIN är en codeshare, som flygs av SQ, så jag är inte säker på om Aegean faktiskt räknar den som sin egen flight. Vad tror ni? Finns det någon annan routing som är simplare? Kanske att flyga via ATH från LHR till ARN?

  Jag har för avsikt att flyga den längsta sträckan till Singapore i business class med hjälp av uppgradering med poäng, hur fungerar det om jag har 4 legs?

  Tack på förhand!
   
 2. twiggs

  twiggs Medlem

  Det lär dom knappast göra.

  Förbered plånboken på att betala för en dyyyr biljett om du vill kunna göra en sån där i förväg fixad uppgradering. Oftast är det bara de en-två-(tre) absolut dyraste bokningsklasserna som tillåter uppgradering för poäng. Men har du en sådan ekonomibiljett så är det nog inga problem; det lär utan problem gå att hitta businessbiljetter om än något mer restriktiva som är billigare.
   
 3. Christian R

  Christian R DYKWIA

  Jeg vil foreslå London-Athen-Stockholm og Stockholm-Athen-?, hvor "?" er den af Aegeans destinationer som giver den billigste billet til Singapore.

  Du kan lave en søgning på ITA Matrix med flere muligheder for afrejse og på den måde finde den kombination som giver den bedste kombination.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×