Senaste nytt

Stockholm-San Francisco, rekommendationer?

Magino

Medlem
Som sungtae säger så blir det svårt att åka SEA-SFO med AA då de inte flyger den sträckan. Med AA kan du endast flyga till tre flygplatser från SEA nämligen DFW, ORD eller JFK, sedan har de 15 codeshare flighter från SEA med andra bolag. Så Bamsefar, ibland är förklaringen inte så konstig.
 

Concorde

Founding Member
Det är klart man kan jämföra de båda. Forumet är väl bland annat till för att just ställa olika flygbolags produkter mot varandra? Även BA? Det är två olika flygbolag som har olika erbjudanden, svårare än så är det inte. Är man, som du, helt såld på BA så kan jag förstå att man vill vrida och vända på "argumenten" för att framställa BA som klockrena i alla lägen.

Men faktum kvarstår, VS Clubhouse fullkomligt krossar Terraces/Galleries Club, som ju är den som bör jämföras (C klass mot C klass oberoende av status). Galleries First kräver som sagt bokning i F alternativt Gold status, vilket gör att denna inte bör jämföras med VS Clubhouse som ju erbjuder sin förträffliga lounge redan vid bokning i C! ;)

Men för all del, Clubhouse slår i mitt tycke även BA Galleries First!

BA är bra, men inte nödvändigtvis bäst! Testa något annat än BA en gång vettja, man kan bli positivt överraskad över att även andra flygbolag utvecklar sina tjänster! :)

Jar har inte sagt att BA är bäst. Det är du som skräder orden här. :cool: Vi kanske ska ta denna VS mot BA debatt över PM istället med tanke på vad tråden faktiskt handlar om; hur man bäst tar sig till SFO. Kom gärna med förlsag på Virgin rutt, hittar 35,000SEK med byte på Heathrow T3 kaos terminal...
 
Toppen