Senaste nytt

Soker British Airways First resa for 4 till Miami/Los Angeles/Honolulu eller annan kul destination

Senator

Moderator
Jag bokade min GUF2 via Bremen EFTER jag hade biljetterat min resa. Det fanns ingen Avios platser och detta kom från "A" inventory från billigaste "I" klass med BA.

Men det skickades till back office för manuell handpåläggning
 

agehall

Medlem
Hmm, det ska inte gå att göra så vad jag har förstått, så du lär ha haft enorm tur där @Senator. Ska man GUF:a en revenue-bokning så ska det göras samtidigt som man bokar och det görs av resebyrån. Om det är en revenue-bokning så stämmer det att first kommer ur A-klass (vilket sällan är ett problem). Notervärt är att man även får avois och TP för A-klass när man flyger.
 

trekker

Medlem
Tack for all hjalp, jag tror jag borjar fa koll pa vad jag behover gora. Jag tror jag kommer nedgradera (eller egentligen uppgradera) det hela med att inte gora denna resan. Istallet blir det att ordna barnvakt och forsoka hitta en langhelg/vecka utanfor engelska skollov och kora en BA F med fru trekker. Julafton ar en bra dag att "lura" ovetande foraldrar att en vecka med barnen kan vara kul......
 

Homer

Medlem
Hmm, det ska inte gå att göra så vad jag har förstått, så du lär ha haft enorm tur där @Senator. .

Jomen som du vet är Senator in som oss andra

al.jpg
 

nota bene

Medlem
@trekker bör nog kontakta en resebyrå som Propeller Travel - de specialiserar sig på denna typ av bokningar (dvs GUF-bokningar) och liknande. Tyvärr fick de problem med BA för ett par veckor sedan då BA skickade ett ganska rejält ADM eftersom de ansåg att de sålt ex-EU-resor till folk som aldrig tänkt flyga sista benet. Tror de kan biljettera igen, men osäker på om de bokar GUF-vouchers än.
Vad jag sett på FT är att de inte kan biljettera själva utan går genom underleverantör, och därför inte ännu gör GUF-bokningar.
 

trekker

Medlem
Hittade 4 reward platser i F på dub-lhr-iad. Som man säger på engelska, ett rent pisstake från ba. De ville ha £30000 plus att jag använde alla mina vouchrar. Just nu känner jag för att klippa baec gukdkortet på mitten.
 
Toppen