Senaste nytt

Skellefteå flygplats lanserar 65-tum interaktiv infoskärm i ankomsthallen

Jacob

Medlem
Skellefteå flygplats har tillsammans med företaget Nuiteq tagit fram en helt ny informationslösning för ankommande passagerare på flygplatsen genom en rejält tilltagen informationsskärm. Skärmen är 65 tum stor och inuti finns information om Skellefteå såsom boende, nöje, transportmöjligheter, aktuella evenemang, lokala nyheter samt väder. Det går även att skriva en hälsning i gästboken och få en realtidsblick över alla flygningar i Skandinavien.

–Vi känner inte till en enda flygplats i världen som har den här omfattande innovativa lösningen men vi är övertygade om att fler kommer följa efter väldigt snart. Kul att Skellefteå Airport vågade satsa och ta täten, berättar Harry van der Veen, vd Nuiteq.
 

Flood

Medlem
MSN hade flera skärmar i ankomsthallen där man kunde klicka och följa flygrörelserna a' la flightradar24. Dock ingen pekskärm eller info om staden.
 

fly4fun

Medlem
Och här 2 bilder på skärmen. Har testat personligen och det fungerar väldigt bra både för att hämta information och kolla flygtrafiken. Säkert bara en tidsfråga innan andra flygplatser tar efter.

6se8g7.jpg


1zldtes.jpg
 
Toppen