Ska bjuda på frusen mat, rekommendationer?

Diskussion i 'Övrigt' startad av Gnopps, 18 Oktober 2012.

  1. Gnopps

    Gnopps Medlem

    Ort:
    HEL
    Land:
    Finland Finland
    Med ett par vänner har vi kommit överens om att det ska bli frusen middag hemma hos oss. Allt som äts ska vara fruset, kallt räcker inte.

    Efterrätt blir lätt att fixa men den riktiga maten är svårare. Är det någon som har tips på något som är gott, ätbart utan att man skäms, som vi kan bjuda på? Gärna både förrätt och huvudrätt!
     
  2. Jonas C

    Jonas C Medlem

    Ort:
    Västerås
    Land:
    Sverige Sverige
    Hmm, förrätt av gazpascho slush? Huvudrätten blir nog svårare.
     
  3. johan_fbg

    johan_fbg Medlem

    Ort:
    GOT
    Land:
    Sverige Sverige
    Gah, låter superäckligt. Men frysta räkor smakar helt ok tycker jag.

    Ser fram emot en review på middagen!
     
  4. Frysta potatochips(ej pomme fritt) är okej att äta.
     
  5. Gnopps

    Gnopps Medlem

    Ort:
    HEL
    Land:
    Finland Finland
    Bra idé! Kanske kan man fixa någon slush typ gazpascho att dippa i till förrätt?
     
  6. Henry

    Henry Medlem

    Ort:
    ARN
    Land:
    Sverige Sverige
    Kanske lite väl ambitiöst; "Att Ferran Adrià tänker utanför boxen, som man säger numera, står klart när det bärs in en frigolitlåda med frusen parmesanluft."
    - di.se - 44 rätter på 4 timmar
     
    1 person likes this.
  7. Rustscheff

    Rustscheff Medlem

    Ort:
    Marieholmsbruk
    Land:
    Sverige Sverige
    Extratunt skivad gravad oxfilé kan du äta frusen...men jag håller med, konceptet låter mera kylslaget än coolt och njutbart...
     
    1 person likes this.
  8. 149@telia.com

    149@telia.com Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Varför vill man inte ha en kulinarisk upplevelse?
    Skall det vara någon eskimåvariant?
     
  9. Malu

    Malu Medlem

    Ort:
    ARN
    Land:
    Sverige Sverige
    Tjälknöl? Frystorkat renkött? Serveras med potatisglass... ;)

    Till nästa middag föreslår jag att ni serverar allt brinnande!
     
    1 person likes this.
  10. Gröna ärtor. Det är det enda jag vet, än så länge i alla fall, som är godare fryst än tillagat.

    Rolig idé!
     

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×