Senaste nytt

Singapore Airlines ökar på Köpenhamn

tomeck

Medlem
På sätt och vis så tvivlar jag på att vi skulle Scoot till Arlanda, då detta är ett separat flygbolag och därmed uteslutet ur det Joint Venture som SIA och SAS nu har (förmodar jag, jag har ju knappast läst kontraktet...). Och i och med det så försvinner ju lite av vitsen med att öppna en linje till Arlanda.
Å andra sidan ska man aldrig säga aldrig.

Sedan är frågan om ens Skandinavien och Stockholm är första target för lågpris bolag till Singapore. Visserligen kan vidare trafik till Australien dra en del under vintern. Men annars är nog Thailand från Skandinavien där det stora kund underlaget finns för low fare. Sedan håller jag med om att i överlag är betalningsviljan lägre här uppe för premium produkter.
 

tomeck

Medlem
Intressant. Har du någon länk med mer information?

Hittade en tråd på flyertalk som även sa att man kan se att vissa avgångar med 772 har blivit ändrat till 1-2-1 när man söker på ExpertFlyer. Gjorde själv lite sökningar på {AMS,CPH,FCO}-SIN på olika datum. Och hittade då att 772 från och med Feb 2013 från AMS verkar ha 1-2-1 på ExpertFlyer. Vilket iofs inte säger något om verkligen blir så. För CPH/FCO var det bara 2-2-2 som gällde vilket iofs inte säger något om de kommer ändras 2013 ändå bara de inte är publiserade ännu.

Att AMS blir först med ny 772 låter logiskt då man först byte 772 till 77W en kort stund för sedan använda 77W till 4:de dagliga avgången SIN<->LHR och nu är AMS tillbaka på 772 även om man sagt de ska få 77W senare.

New_C_772_SQ_4Feb2013_AMS_SIN.png
 

Attachments

  • New_C_772_SQ_4Feb2013_AMS_SIN.png
    New_C_772_SQ_4Feb2013_AMS_SIN.png
    13,5 KB · Visningar: 509
Last edited:

Dr. Miles

Expert
Från dagens SAS nyhetsbrev.

Screenshot20130228_3.jpg

SAS skrev:
5 flyg/vecka till Singapore fr.o.m. april

Den 1 februari 2013 startade SAS och Singapore Airlines ett samarbete på sträckan Köpenhamn – Singapore. Idag erbjuder Singapore Airlines tre veckoavgångar från Köpenhamn till Singapore, som trafikeras av en Boeing 777. Från april 2013 kommer detta att utökas till fem veckoavgångar från Köpenhamn, tisdag till söndag. Bekväma anslutningar är tillgängliga från alla större destinationer i norden med utmärkta förbindelser vidare från Singapore med SilkAir (MI).

SAS och Singapore Airlines kommer att ha fullt harmoniserade biljettpriser och villkor från de nordiska länderna till/från Singapore. Kontakta din resebyrå eller boka online.

Service ombord
Singapore Airlines är världsberömt för sin höga klass på servicen. Flyget mellan Köpenhamn - Singapore erbjuder 255 säten (3+3+3) i Economy och 30 säten (2+2+2) i Business. Singapore Airlines underhållningssystem, KrisWorld, erbjuder en stor variation på on-demand filmer, tv, musik och interaktiva spel. Underhållningssystemet finns tillgängligt i alla service klasser. Det Singaporianska köket är också välkänt och erbjuder förstklassig kvalitet. I Economy är fria drycker inkluderat i måltiden och under resan.

SAS Credits
Singapore Airlines deltar fullt ut med hela sitt nätverk i SAS Credits fr.o.m. 1 februari. Detta innebär att SAS Credits kunder kan intjäna Credits som senare kan tas ut inom SAS, SAS partners och deltagande partners såsom Rezidor Hotel Group. Läs mer om SAS Credits.

Lounge
Alla passagerare som reser i Business klass eller Star Alliance Guld medlemmar har tillträde till loungen. Singapore Airlines erbjuder ett stort antal lounger i Asien. För mer information om Singapores lounger, läs på hemsidan.

Bonusprogram
SAS EuroBonus är fullt ut giltigt på Singapore Airlines hela nätverk. Du tjänar EuroBonus poäng precis som på alla SAS flygningar. Singapore Airlines erbjuder ett motsvarande bonusprogram som heter KrisFlyer.
 

Fredrik

Medlem
SAS och Singapore Airlines kommer att ha fullt harmoniserade biljettpriser och villkor från de nordiska länderna till/från Singapore. Kontakta din resebyrå eller boka online.

Betyder det här att priserna kommer att vara samma oavsett vem man bokar med? I så fall är det uppenbart att man ska boka med SQ för att inte åka på någon smäll vad gäller bokningsklasser på code share.
 

Dr. Miles

Expert
SAS behöver att uppdatera info om sin partner.
Det är numera 26 stolar med 1-2-1 konfiguration i Business class på Singapore Airlines Boein 777-200ER som används till Köpenhamn.
Singapore Airlines uppgraderar flygplan på Köpenhamnsrutten - BusinessClass.se

SAS skrev:
Fem flyg till Singapore varje vecka

För drygt ett år sedan inledde SAS och Singapore Airlines ett samarbete på sträckan Köpenhamn-Singapore med harmoniserade priser och villkor för fem Singapore-avgångar varje vecka. Linjen trafikeras av en Boeing 777 med 255 sittplatser i Economy (3+3+3) och 30 platser i Business (2+2+2).

Singapore Airlines är berömda för sin fantastiska service ombord. Underhållningssystemet KrisWorld har ett stort utbud av filmer, TV, musik och interaktiva spel – tillgängligt i alla klasser ombord. Välj själv vad du vill se, höra eller spela på resan.

Från Singapore reser du smidigt vidare i Asien samt till Australien med SilkAir. Boka hela din resa med anslutning från alla nordiska storstäder direkt på sas.se eller kontakta din resebyrå.
SAS Corporate News - SAS
 
Toppen