Senaste nytt

Shopping4net och SAS Shopping?

OliT

Medlem
Någon som har fått poäng när dom handlat på Shopping4net?

Fick detta svaret:
"Jag kollade upp detta med vår VD och det är så att det verkar vara affiliate nätverket som listade vårt namn samt logga i SAS lista. Vi ber dig att kontakta SAS ang. detta. Vi på Shopping4net har som sagt inget stöd för Eurobonus-nummer."

Men är med på SAS shopping portalen...?
https://webshopping.flysas.com/se/d...aid=8&currentTab=merchants&type=-1&subtype=-1


Shopping4Net sköter nog ingen administration självt, utan detta går via Eurobonus shopping och ska väl då registreras korrekt så länge man använder länken på Eurobonussidan, som när man handlar på andra butiker via den.
 

Bonden

Medlem
Jag har en transaktion 12.11.30 (Diners 3X kampanj) som väntar på godkännande från SAS shopping portalen.
Det har funkat innan så det borde gå bra den här gången också :)
 

tourist

Medlem
Använd formuläret under Kontakta oss på https://webshopping.flysas.com/se/ när det gått åtta veckor efter ditt köp. Klistra in bekräftelsemailet från den aktuella affären direkt i formuläret och vänta ca fyra veckor till på svar från Jessica eller Cathrine eller någon annan på företaget som agerar mellanhand.

Jag har gjort 10-15 olika köp i shoppingportalen. Alla utom två har jag behövt efterregistrera. Numera gör jag så att jag redan vid beställningen räknar ut vilket datum som motsvarar åtta veckor framåt i tiden och skriver ner att jag ska skicka en efterregistrering då...
 
Toppen