Senaste nytt

SAS startar samarbete med STS Alpresor

Jacob

Medlem
För den som planerar en skidsemester till Alperna så finns det nu ännu fler fördelar med att bestämma sig snabbt. Till årets skidsäsong erbjuder STS Alpresor nämligen sina resenärer SAS EuroBonus Extra poäng till sina resenärer. Flest antal Extrapoäng, hela 4 000 per person, får den som bor på Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein. Men det gäller att boka tidigt.
I och med ett långsiktigt samarbete med SAS har STS Alpresor länge erbjudit exklusiva tillval på flygresan. Bara några exempel är rabatterade måltider samt chansen till fördelaktiga uppgraderingar till Business Class. Men nytt för säsongen 2012/2013 är att det nu även är möjligt att tjäna SAS EuroBonus Extrapoäng.

– Vi arbetar hela tiden för att hitta mervärden för våra gäster och samarbetet med SAS EuroBonus är det senaste exemplet. Poäng får man på alla paketresor som bokas till och med den 31 oktober. Så för de som vill tjäna Extrapoäng gäller det att boka i god tid, säger Peter Johnson, VD på STS Alpresor.
Hur många Extrapoäng som går att tjäna varierar på vilken ort samt vilken typ av resa som bokas. Flest antal poäng tjänar den som bokar Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein. Där tickar hela 4000 Extrapoäng in på medlemmens EuroBonus-konto.
En så kallad Alp Inclusive-resa, som går att boka på majoriteten av övriga orter, ger 2500 poäng vilket är samma poängsumma som tjänas vid bokning av en paketresa under sommaren.
Som en ytterligare produkt, utöver EuroBonus, har den som vill lyxa till det i samband med flygresan även möjlighet att skaffa tillträde till SAS Business Lounge på Arlanda. Detta bokas som ett tillägg via webbsidan.
 
Toppen