Senaste nytt

SAS.se världens sämsta flygbolagssida?

Randy Marsh

Medlem
SAS har en katastrofalt dålig hemsida, men det finns värre. Prova att boka en internationell resa på Asianas hemsida så får ni se! Se bara till att ha en pistol till hands för att kunna skjuta dig själv i skallen på grund av den enorma frustration detta orsakar. Alternativt en spypåse, om man inte vill vara lika dramatisk...
 

MarcusC

Medlem
Denna tråden växte som ett jordskred...... Håller med att SAS sida ligger efter en hel del av konkurrenterna!! Än värre tycker jag det blivit med mobila tjänster...SAS var ju tidigt med på det mobila tåget...men är nu hopplöst efter... App för Android&Iphone har ju tom Lågprisbolagen AB och DY....men icke SAS!! Vad man väntar på..medan mobila kunder väljer konkurrenterna ja hade vart intressant få höra!?
 

Roger J

Medlem
Asiana stödjer endast IE och sidan är verkligen kass. SAS sida är OK när deras teknik fungerar. Tyvärr får man mer eller mindre obegripliga felmeddelanden alldeles för ofta och tvingas därför ge upp.
 
App för Android&Iphone har ju tom Lågprisbolagen AB och DY....men icke SAS!! Vad man väntar på..medan mobila kunder väljer konkurrenterna ja hade vart intressant få höra!?

DY har en App??? SAS kommer att lansera sin App inom kort. Den är på gång och läste någonstans att 15 mars skulle vara lanseringen. Hellre vänta lite längre än att lansera en halv färdig produkt till marknaden.

Vi bör inte glömma att alla EBG kan ju ringa dygnet runt till SAS Kundservice och boka sina biljetter. :) Några gånger i liknande situationer när jag bokat har de inte tagit något annat än Internet bokningsavgiften på grund av strulet med hemsidan.

Ett tips är att logga in till EuroBonus sidor via den finska hemsidans svenskspråkig version: http://www.flysas.com/sv/fi/?lh=t&vst=true

Den har funkat hela kvällen utan problem. Vi pratar om problemet på sas.se och försöker om och om igen att logga in till EuroBonus sidor så skapar vi situationen att när SAS försöker rätta till felet ökar trafiken från oss vilka orkar inte vänta och det kan skapa problem att starta om server. :eek:
 
Last edited:

ulagun

Medlem
Samma här! En ny klassiker: "Kommunikationsfel. Vänligen försök igen senare".
Skrivit om detta tidigare. Ständigt strul på hemsidan anledning till att min arbetsgivare drog in SAS travelpass för oss.
Var i kontakt med SAS innan beslutet togs. Ingen verkade bry sig speciellt.
 
Toppen