Senaste nytt

SAS "lowball class" till München via Köpenhamn

Palazzi

Medlem
Kan vi anställa Jonas på heltid för att ta bilder till sidan!?:D Som tidigare påpekats (och observerats i tidigare reportage) är bilderna helt fantastiska!

Fint matutbud i Loungerna också verkar det som....man blir lite hungrig:eek:

PS. Men nog ska man kunna dricka Cointreau som både apertif och digestif? :)
 

Gnopps

Medlem
Å jag som gillar Cointreau, prova i chokladmjölken en kall vinterdag!

Tack för reserapporten å de snygga bilderna.
 

Jonas C

Medlem
Tack så mycket för era svar, glad att ni uppskattade "läsningen" :)

@GOTATH & Stewi: Kul att ni tog er tiden att läsa hela reporten på a.net, stod lite mera beskrivet där.

@Abbe: Jag använder en Nikon D7000 + ett Nikkor 12-24mm objektiv, samt en 50mm 1,4.

@Palazzi & Gnoops: Jo den ljusa Cointreau som de har i SAS Loungen lämpar sig nog bäst om man blandar ut den i något, ska definitivt testa med chokladmjölk! Däremot är Cointreau Noir den som man kan dricka som digestif rakt av.

//Jonas
 
Toppen