Senaste nytt

SAS introducerar två nya serviceklasser inom Europa och Skandinavien - SAS Go & SAS Plus

Jacob

Medlem
Tittar man i bokningssystemen ser det inte särskilt annorlunda ut efter juni. Samma bokningsklasser för exempelvis Stockholm-London.
Inte heller prisstrukturen ser annorlunda, det går fortfarande att köpa en C-klass biljett. Så förmodligen blir det som inom Skandinavien med economy extra idag där alla bokningsklasser ovanför normal economy hamnar i economy extra. Fast å andra sidan får man inte lounge med dagens economy extra.
 

Morgan

Medlem
Det finns numera även en webbsida som heter "Nya SAS" som kan vara intressant att hålla ett öga på.

nya-sas - SAS

Baserat på informationen på hemsidan så ingår "ombokningsbara biljetter" i SAS Go, betyder det att de även kommer ha en "SAS Basic" med icke-ombokningsbara biljetter - för den som inte "vill ha mycket"? I så fall, vad skär de mer bort för dessa?

Vårt nya kunderbjudande innefattar:


SAS Go - för den som vill ha mycket. Bland annat ingår ombokningsbara biljetter, mobilt check-in, mobilt boardingkort, ett kostnadsfritt incheckat bagage à 23 kg, kaffe, te och tidningar. Dessutom finns produkter att köpa ombord. Du tjänar EuroBonus-poäng och reser du i jobbet kan ditt företag även tjäna SAS Credits.

SAS Plus - för den som vill ha mer. Här inkluderar vi fler fördelar och tjänster så som assisterad incheckning, tillgång till Fast Track och lounge, måltider och dryck, dubbla EuroBonus-poäng och fler SAS Credits.
 

Adam

Medlem
Undra vad andra Star A-bolag tycker om det. Codeshare med LH t.ex. om man har en C-klass på LH eller LX och hamnar på SAS plus....
ojoj oj
 
Så länge som de inte använder bokningsklasserna C, D, J, Z för SAS Plus så är jag nöjd. Annars kommer det fortfarande stå business på de flesta itineraries osv man får från resebyråerna som ens chefer skall godkänna. Jag har galet mycket problem med det på inrikesresor med SAS idag.
 

Rustscheff

Medlem
Hur dum får man vara?? Om det är samma pris och man slopar klassen som sådan-och övriga "riktiga" flygbolag behåller klassen...Ett litet hån mot vårt namn-businessclass.se... Vi kanske skulle byta till businessclass.uk? LH har ju gjort samma sak med Germanwings.
 

Traveller

Medlem
Vart är OGILLA knappen någonstans????

Jag tror detta kan ge SAS en hel del missade revenues. Många som åker i Ekonomi Extra i dag har en företagspolicy som tillåter just resor i Ekonomi, därav är Ekonomi Extra inräknat. Om SAS nu tar sig an det här upplägget försvinner den möjligheten för många och dessa personer måste åka längre bak och kan inte åka SAS plus.
 

SK1989

Medlem
Så det kommer fortfarande heta Economy Extra och Business på långdistans? Kommer vara förvirrande...


Vårt nya kunderbjudande innefattar:
SAS Go - för den som vill ha mycket. Bland annat ingår ombokningsbara biljetter,
Varför då boka SAS plus? Tror SAS kommer tappa en massa revenue på det här...
 
Toppen