Senaste nytt

SAS har påbörjat migreringen till nya priser (SAS Go och SAS Plus)

zanga

Medlem
Ungdom från GVA är oförändrat eller dyrare ( :( ). Verkar som man sparar ca 100kr som ungdom vs. billigast eco.

GVA-ARN direkt i bokningsklass C t/r kostar 18089 SEK som startpris, känns prisvärt ;).

Priserna kollades för November.
 

NotRyan

Medlem
Man kommer ju att sälja bokningsklass C som anslutning till Intercont, men jag tror nog att om man försöker sig på att boka C inom Europa så får man betala mycket

Business kommer nog att försvinna från valsidan den 9 juni. Fram till dess kan man ju faktiskt boka och åka Business class intra Europa.

Samma sak gäller nog P-klass (OBS! Inte punishment-class i detta fall :) ) Den kommer nog att visa och ge rätt poäng i systemen från 9 juni. Dom vill väl inte att folk som bokat Eco extra award och lagt in EB-nummer skall få poäng... :cool:

Mvh
/NotRan
 
Last edited:

AABack2ARN

Medlem
Websidorna verkar nu vara så pass uppdaterade att SAS Plus faktiskt visar 200% intjäning för A-klass men P ger fel och B, S och Y visar 150% för resor i juli.

A-klass har även börjat dyka upp i ExpertFlyer. P kommer nog vad det lider.
 

AABack2ARN

Medlem
På prisfronten ser det faktiskt ut som en del priser gått ner och en del lite upp i jämförbara bokningsklasser. Men priset för SAS Plus jämfört med Economy Extra har ju gått ner högst avsevärt

Priser ARN-CDG som gäller i veckan som kommer

Before.png

och när nya koncepten börjar gälla

After.png

:)
 

Hasse E

Medlem
Pris och information
Hur är det möjligt att jag precis bokat samma resa med BA.........för 5.180:-...............för två personer? SAS vill ha.....ja, ni ser själva.....







Stockholm (ARN) - London (LHR)


Vuxen 5824 SEK

Vuxen 5824 SEK


London (LHR) - Stockholm (ARN)


Vuxen 6160 SEK

Vuxen 6160 SEK






Serviceavgift 60 SEK






Totalpris: 24028 SEK
 

Jonas C

Medlem
Varför envisas med att boka in folk i en biljettklass som motsvarar en kabinklass som inte erbjuds? Det är som om LH skulle boka in förstaklasspassagerare i bokningsklass A eller F på anslutningslyg inom Europa.

Det bör väl bara ses som en fördel då man får 300% poäng till M&M. Att man blir NEK:ad trots betald biljett i First är en annan sak :)
 

dino_81

Medlem
Kommer en resa som är bokad i klass A och benämndes som Economy Extra i samband med köpet fr.o.m. den 9:e juni att vara vad som benämns som SAS Plus med allt vad det innebär?

Har idag bokat inrikes i denna klass, är placerad i främre delen av kabinen men på bokningsbekräftelsen står det Food And Beverages For Purchase. Framgår heller ingen om loungeaccess (fast loungen i T4 på ARN är väl endast för *A guld?)

Kan det vara systemen som inte riktigt hänger med? :confused:
 
Last edited:
Toppen