Senaste nytt

SAS familjekonto

JacobG

Medlem
Var väl intervju med eivind där han nu inte säger något om tidpunkt alls men att de jobbar på det. Vilket årtionde som helst med andra ord

Stämmer, i juli-numret ac ScandinavianTraveller går det att läsa följande:

"Last year, we had a clear ambition to start implementing certain improvements before this summer. As a result of a comprehensive upgrade of SAS' IT systems, which has been considerably more demanding than we assumed, our changes have been delayed. Family accounts, frozen tier levels Life-time Gold passes are services that will be launched, but we need to ask for a little more patience before they are introduced to the market."

Så om man är lagd åt det optimistiska hållet, är det positiva med det här uttalandet att Eivind bekräftar att detta är något som finns kvar på agendan att implementera. Men precis som palmen skriver är det högst oklart när man kan räkna med att detta kommer att finnas tillgängligt.
 

Kainen

Medlem
Hur har det varit tidigare med familjekonton, har man kunnat föra över poäng hur som helst mellan olika EB-konton?

Tjejen har 42700p som vi vill föra över till mitt konto för att kunna utnyttja på min Amex 2-4-1 Voucher nästa år.

Alternativet som finns nu är att betala 50kr/1000p, eller går det att ringa och prata med dom och få poäng överförda till ett rabatterat pris om man hänvisar till familjekonto som för tillfället inte finns? Känns inte så kul att hosta upp med över 2000kr för att föra över poäng som vi redan har bara för att kunna utnyttja dessa på samma voucher.
 
  • Gilla
Reactions: Gus
Toppen