Söker affärsklassresa till Bora Bora

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av Airbuspilot, 20 Juli 2016.

 1. Airbuspilot

  Airbuspilot Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej,
  Billigast till Bora Bora i C från ARN i november?
  Jämn bröllopsdag, gärna feedback därifrån också.
  Mvh
   
  Gus gillar detta.
 2. Per N

  Per N Medlem

  Ort:
  Gävle
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har inte kollat priserna för november men vi bokade nyligen till Papeete med Singapore Airlines och fick ge runt 36000 för resa i april. Därifrån får man köpa separat biljett med Air Tahiti. Tar gärna feedback jag också.
   
 3. JohanA

  JohanA Medlem

  Last edited: 20 Juli 2016
 4. nota bene

  nota bene Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Att använda mallen kan hjälpa lite i detta fall, då specifika datum kan vara billigare eller dyrare.

  Generellt är en sökning i expertflyer (eller matrix) över alla fares i C på en specifik sträcka en bra början för att få en uppfattning.

  Just en destination som Bora Bora kan det vara svårt/dyrt att hitta som en genomgående biljett. Är det en möjlighet att flyga till annan ort i regionen och sedan ha separat biljett (ev. I ekonomi) till slutdestination?
   
 5. flapps

  flapps Medlem

  Ort:
  Oslo
  Land:
  Sverige Sverige
  Var där i November i fjor då jag och frun fyllde jämnt. Fantastisk ö men ALLT är dyrt. Är det nåt speciellt du undrar över så bara fråga på :)
   
  Ebg, Knucket och rosenstam gillar detta.
 6. Per N

  Per N Medlem

  Ort:
  Gävle
  Land:
  Sverige Sverige
  Ursäkta @Airbuspilot att jag ställer frågor i din tråd men förhoppningsvis får du också nytta av svaren. @flapps hur passerade man tullen i PPT, röntgade dom alla resväskor när man passerade eller var det vanlig tullpassering? Jag gissar att det är fler än vi som försöker få med sig så mycket taxfree som möjligt. Några extra dunkar vin och Champagne i resväskan kan vara bra att få med. Har du några restaurangtips att dela med dig av?
   
  Gus och rosenstam gillar detta.
 7. flapps

  flapps Medlem

  Ort:
  Oslo
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej..Det var 2 tullfilter.En för Europeiska pass och en för Amerikanska pass. För oss var det bara att passera utan någon form av röntgen. Det var många som du skriver som hade fyllt på med Champagne och det var ingen tullare iallafall som brydde sig om det.. Vi stannade bara en natt i PPT då vi landade 01.00.. så vi var aldrig ute där. Sen tyckte vi att det var inte speciellt fint heller. Vi bodde den natten precis vid hamnen och det var ganska skitigt. Vi tog oss över till Moorea med katamaranen ca 40 min och bodde på Hilton i 5 dagar. Flög sedan till Bora Bora 45min och stannade där på IC Le Moana i 5 dagar. Ett tips är att sitta på vänstra sidan på planet då du får en fantastisk inflygning. Verkade som dom flesta visste om det då alla började ställa sig en lång kö 30 min innan boarding. Lite bilder från Moorea och Bora Bora
   

  Bifogade filer:

  Smuffe, Ghoose, Direktorn och 13 andra gillar detta.
 8. Per N

  Per N Medlem

  Ort:
  Gävle
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack för härliga bilder. Vi ska till att boka inrikesflyget nu bara vi får våra hotellbokningar bekräftade. Antar att det är "free seating" på din beskrivning? Det blir en likadan kombination för oss men kortare på Moorea och lite längre på Bora Bora.
   
  flapps gillar detta.
 9. flapps

  flapps Medlem

  Ort:
  Oslo
  Land:
  Sverige Sverige
  Yep free seating :) Kul att ni tar Moorea också. Vi satt där med våra paraplydrinkar och undrade hur Bora Bora skulle toppa detta... man tappar hakan när man har landat...
   
  Smuffe, Biggles64 och Per N gillar detta.
 10. Det finns inga publicerade genomgående biljettpriser mellan Stockholm-Bora Bora, du behöver antagligen boka biljett till Papeete och ha Papeete-Bora Bora som en separat biljett eller som add-on.

  Billigaste C klass biljett mellan Stockholm - Papeete (ej Bora Bora) T/R är med Singapore Airlines + Air New Zealand och den kostar 48.296 SEK exkl. skatter (Fare basis: C1SE).

  Det finns ännu billigare biljetter men du frågar specifikt om resan i C klass (kanske för bättre intjäning?), så den är billigaste publicerad C klass biljett.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×