Så här äter man i första klass: Lyxigt porslin på 10.000 meter

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av BusinessClass, 24 Februari 2017.

  1. BusinessClass

    BusinessClass Redaktör

    qantus-687x300

    Vare sig det gäller vilken kaviar man serverar, vilken Michelinkock man har engagerat eller vilka årgångsviner man har köpt in: det är de små detaljerna som gör hela skillnaden. Det pågår en upptrappning mellan flygbolagen vad gäller att kunna erbjuda dagens passagerare mer och bättre av det mesta. Det är nog inte för att de…
     

    Se hela inlägget

  2. Synd att KLM blander porslin med billiga plastskålar.
     
  3. FDN

    FDN Medlem

    "Eksempel på denna..."

    Vem korrekturläser innan publicering?
     
  4. Golfkillen

    Golfkillen Medlem

    Denna är ju från 2017, å andra sidan har det väl inte blivit så mycket bättre (fast egenproducerat material är ju nere på en miniminivå).
     
  5. "Tallrikarna är väldigt enkla men har ett organiskt uttryck"

    Ett organiskt uttryck?!?

    Vad är det för något?
     
    Fritidsforskare, Börnen och Alf gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×