"Så blir du uppgraderad på flyget" skriver Dagens Nyheter

Diskussion i 'Övrigt' startad av Martin Björnström, 21 Oktober 2012.

 1. Har ni sett denna artikel: Så blir du uppgraderad på flyget - DN.SE

  Kommentarer? Känns som att dom bara skrapar lite på ytan och jämförelsen mellan Eurobonus Guld och Ryanair är lite lätt kortfattad :)
   
  3 personer gillar detta.
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Ja det var ju inte direkt en djup artikel. Det är säkert många som inte förstår hur det funkar med poäng etc, men de flesta "ointresserade" i min bekanskapskrets har snarare inställningen "jag kommer inte att få ihop tillräckligt med poäng, så varför bry sig?" än något annat. De som samlar poäng har koll.
   
 3. GOTATH

  GOTATH Medlem

  Ort:
  GOT/STO/ATH
  Land:
  Sverige Sverige
  Hmm. Nej detta var väl ingen höjdarartikel direkt... :)
   
 4. erhel

  erhel Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Här kanske journalisten borde faktagranskat lite innan publicering. Det känns som att den snarare förvirrar de som inte har koll än tvärt om...
   
  1 person likes this.
 5. Jag trodde att det var bara journalister av Aftonbladet, Expressen och Dagens Industri som hade dålig koll på saker och ting...
   
 6. Jacob

  Jacob Medlem

  4 personer gillar detta.
 7. Kristofer

  Kristofer Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  4 personer gillar detta.
 8. Tommy Palomäki

  Tommy Palomäki Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ingen höjdare direkt och att inom Norden for du bara 100 poäng per resa - det visste jag inte. :) Alldeles för ofta får jag känslan att de som skriver på tidningarnas WEB versioner är praktikanter eller motsvarande och journalistiken håller inte måtten, tyvärr.
   
 9. Jacob

  Jacob Medlem

  Det största problemet de flesta reseredaktioner har är helt enkelt att de som jobbar där är journalister. De må vara duktiga på att uttrycka sig, göra research, ta bra bilder, ordna snygg layout osv (och ska ha all respekt för det) men har det stora problemet att de ofta inte kan relatera till det de skriver.

  Vi pratade just om detta förra helgen när vi hade kick-off för nya redaktionsteamet och analyserade den "marknad" vi finns i och vår framtida potential. Detta är en av våra absolut största fördelar, vi som startat och driver BC.se är inte journalister, vi är själva resenärer (även om vi nu fått in lite journalisterfarenhet också, vilket är toppen). Vi har upplevt det vi skriver om och kan relatera till det, det är en enorm fördel.
   
  9 personer gillar detta.
 10. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Hittade följande tillägg som väl visar lite på förvirringen:

  "Denna artikel är korrigerad. Tidigare skrev vi att uppgraderingen från Business till lyxklassen First kostar 75.000 flygmil mellan Europa och Oceanien. Detta gäller inte SAS som inte flyger till Oceanien utan andra flygbolag i SAS allians."

  Just det, SAS flyger inte till Oceanien, lika lite som dom har den sk lyxklassen First. Så nu väntar vi på en korrigering till att SAS inte har first, eller har dom first på andra sträckor:D
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×