Reklam-mail från SAS

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Aurora, 9 Februari 2016.

 1. Aurora

  Aurora Guest

  Kan noen som mottar reklam-mail från SAS oppdatere denne tråden med hvilke mails de har fått fra SAS Sverige siden 26 Januari?

  Sista mailen jag fikk var 26 Januari "Möt våren i Europa" och sedan har det varit tyst. Men jag får mails fra SAS Norge, som inte är knyttad min EuroBonus-profil. Senaste mailen från SAS Norge var i dag....
   
 2. JSQ

  JSQ Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  2:a februari

  Early bird
  [​IMG]
  Hej X,

  Det finns platser vi alltid återvänder till; för solen, kulturen och de långa middagarna på torget. Inför sommarens ledighet har vi just nu extra många resor till Rom, Alicante, Nice, Malta och Budapest. Resperioden är 1/4-30/9 2016. Välkommen att boka senast 8/2.

  Hälsningar från SAS
  WE ARE TRAVELERS

  USA till kampanjpris
  [​IMG]
  Just nu har vi kampanjpriser till New York, Chicago, Washington, San Francisco, Los Angeles och Boston. Boka senast 8/2 och res 23/2 till 28/4 2016. (Till Los Angeles fr.o.m. 14/3 och till Boston från 29/3.)
  [​IMG]
  Boka nu

  Tallinn – dubbelt upp
  [​IMG]
  Vare sig det är konst, klubbar eller trendiga restauranger du är sugen på, är Estlands huvudstad Tallinn en perfekt liten pärla. Ett tips är kvarteret Telliskivi, med kaféer, barer och roliga butiker. När du reser mellan Stockholm/Köpenhamn och Tallinn tjänar du just nu dubbla poäng* i SAS Go och SAS Plus. Res mellan 2 februari och 28 mars 2016.
  [​IMG]
  Boka
  [​IMG]
   
 3. JSQ

  JSQ Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  9:e februari

  Säg ja till reslusten
  [​IMG]
  Hej X,

  Med jämna mellanrum behöver man vakna upp i en ny stad, och ta sig an dagen på ett lite mer franskt, tyskt, polskt, engelskt, holländskt, ungerskt eller maltesiskt vis. Hjärtat kräver det. Vi vet. Därför har vi (lagom till alla hjärtans dag) extra bra priser på resor till Paris, Düsseldorf, Berlin, Gdansk, London, Amsterdam, Budapest och Malta. Boka senast 15 februari och res 7 mars-31 juli 2016.

  Hälsningar från SAS
  WE ARE TRAVELERS
   
 4. Aurora

  Aurora Guest

  Well crap! Da er mine mistanker korrekt. Jeg har ramla ut av kommunikasjonen igjen.

  @JSQ - nårtid klokka kom den mailen i dag?
   
 5. JSQ

  JSQ Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  05:47 fick jag mailet i min inkorg idag. Förra veckan kom mailet 05:40.
   
 6. Aurora

  Aurora Guest

  Takker! :)
   
 7. Jakob Österberg

  Jakob Österberg Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag prenumererar med 5 olika mejladresser. Har aldrig hänt att jag fått samma mejl till alla 5 tror jag...
   
  johhenrik, jsn och JSQ gillar detta.
 8. Aurora

  Aurora Guest

  Haha. Well shite :( :p Men er det ikke litt problematisk ifht å knytte eb-nummer til 5 ulike mailadresser? Man kan vel bare ha en unik mailadresse til eurobonuskontoen sin?
   
 9. Jakob Österberg

  Jakob Österberg Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Aurora och JSQ gillar detta.
 10. Jakob Österberg

  Jakob Österberg Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Förutom ovanstående mail fick jag också följande mail

  Den 5 feb:
  Känn musiken i luften
  [​IMG]
  Hej Jakob,

  Melodifestivalen sveper in till Göteborg med en ensemble av nya och välkända artister och en air av härlig festyra och energi. SAS är stolt sponsor av Melodifestivalen och det firar vi med festivalpriser på resor från Göteborg till Stockholm, Luleå, Umeå, Köpenhamn, Tallinn, Hamburg och Düsseldorf. Boka under helgen 5-7 februari, och res 29 februari-31 juli 2016.

  Festivalhälsningar från SAS
  WE ARE TRAVELERS

  Och den 29 jan:

  The best of Asia and USA
  [​IMG]
  Hej Jakob,

  Asiatiskt eller surf & turf? Ta direktflyget österut till Hongkongs bästa Gua Bao eller go west och prova någon av Los Angeles berömda gourmet food trucks. I helgen 29-31/1 har vi riktigt bra priser till USA och Asien. Resperioden är 23/2-28/4 2016. Boka senast 31/1.

  Hälsningar från SAS
  WE ARE TRAVELERS

  Och den 27 jan:
  Skandinavien – LA, Boston, Miami direkt

  2016 – med fokus på USA
  Vi fortsätter vår satsning på långdistansflyg från Skandinavien till USA under 2016. Redan nu flyger vi direkt till New York, Washington DC, Chicago och San Francisco. Under 2016 öppnar vi nya direktrutter från Skandinavien med destination Los Angeles, Boston och Miami. Vårt första direktflyg från Stockholm till Los Angeles avgår den 14 mars, till Boston från Köpenhamn den 29 mars och från Oslo och Köpenhamn till Miami med start 28 september.
  Flyg SAS Plus till Asien och USA
  I december introducerade vi ett nytt, lägre pris i SASPlus till USA och Asien. Med SAS Plus blir långresan ännu bekvämare, både innan avfärd och under själva flygningen. Du kan exempelvis välja säte på planet, komma igenom säkerhetskontrollen smidigt med SASFast Track och koppla av i SAS Lounge.
  SAS satsar på fler flygningar från Umeå
  Umeå är en viktig destination för oss. För att möta det ökade intresset från våra privat- och affärsresenärer satsar vi därför på ännu fler direktflygningar från Umeå. Nu har vi öppnat en ny direktlinje mellan Umeå och Göteborg och vi har även utökat antalet avgångar mellan Umeå och Stockholm.
  Miljoner unika restips med SAS
  Mer än 1.8 miljoner människor använder i dag vår prisbelönta SAS-app för att beställa flygbiljetter, checka in och mycket mer. Nu lanserar vi en ny, innovativ funktion – SAS REMAP™ – den första, digitala plattformen för personliga reseguider baserade på dina kollegors och vänners tips.
  Välkommen till THE LOFT
  SAS Lounge i Bryssel är stängd och vi välkomnar dig istället till exklusiva THE LOFT på Bryssels flygplats. Loungen är öppen för dig som reser med SAS från Bryssel i SAS Plus/SAS Business eller som är SASEuroBonus Guld- eller Diamantmedlem. Du hittar den i
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×