Recension utav 8 lounger på Bangkok flygplats (Star Alliance och Priority Pass)

Diskussion i 'Lounger' startad av ResenärenLars, 15 September 2016.

 1. ResenärenLars

  ResenärenLars Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej alla. Jag hade lite tid över så jag bestämde mig för att loungehoppa lite på Suvarnabhumi idag. Här kommer mina intryck. Jag har lyckats få med lite blandade bilder. Vissa är dock inte särskilt bra. Jag försökte att hitta vinklar så att jag skulle få med så lite folk som möjligt för att slippa täcka ansikten mm. Det kan ha gått ut over kvaliteten.


  Singapore airlines Silver Kris lounge

  Var: I början av Concource A.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 14:30

  Upplevelse: Kommer in i en liten reception med vänlig och tillmötesgående personal. För att skapa avskildhet i ett ganska litet utrymme så har man slagit upp flertalet väggar så att hela loungen är som en liten labyrint. Man har lyckats skapa avskildhet, men samtidigt så tycker jag att loungen känns trång och inte så luftig. Färgerna går i brunt, beige och grått vilket också får det att kännas mindre luftigt. I övrigt var det ändå ganska tyst och lugnt trots att det var relativt mycket folk i loungen. När klockan närmade sig kl 15 så försvann dock de allra flesta och kvar var ett 10-tal gäster.

  Toalett och dusch: Detta finns inte i loungen så man hänvisas till att använda toaletterna utanför.

  Lånedatorer: Det finns några stycken i närheten av entrén.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: Idag serverades grönsaker i sötsur sås, fisk i svartpepparsås och någon form av biffrätt med grönsaker. Till detta serverades ris. Ganska enkelt, men mycket gott. Det fanns även några asiatiska rätter som dim sum och nudlar. Ost, frukt och diverse snacks fanns också att tillgå.

  Dryck: Läsk, juice och vatten och kokosmjölk/-vatten direkt ur nöten stod i ett kylskåp där man helt enkelt tog vad man ville ha. Eftersom jag inte dricker alkohol så var det inget jag fördjupade mig. Det verkade dock finnas lite olika ölsorter och även drycker med högre alkoholhalt.

  Annat: TV finns liksom tidningar och magasin för utlåning.

  Omdöme: 3,5/5 Avsaknaden av toaletter och den trånga känslan drar ner betyget.

  DSC_0462.JPG DSC_0461.JPG
  DSC_0459.JPG DSC_0458.JPG DSC_0456.JPG
  DSC_0455.JPG  Louis Tavern CIP Lounge Conc. A


  Var: Passera förbi Singapore airlines lounge i Concource A. Man får gå ganska långt ner I Concource A innan man är framme.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 15:20

  Upplevelse: Efter en lång och nästan ansträngande promenad kom jag äntligen fram till en reception som hade ett enorm djup. Man fick gå långt in för att komma fram till receptionsdisken. Där bakom stod tre för tillfället väldigt sysslolösa unga tjejer som alla tre engagerade sig i att få mig inskriven. När den ena tjejen kollade på mitt boardingpass och såga att det var ytterligare 7 timmar innan mitt flyg skulle avgå var hon noga med att påpeka att jag bara fick vistas i loungen i max två timmar.

  När jag klev in i den relativt stora men väldigt luftiga lokalen med enbart en handfull andra gäster tänkte jag att det kan väl inte vara så farligt om jag stannar lite längre, men… så fel jag fick. Ungefär 20 minuter senare kom säkert upp emot 40 gäster på samma gång, i princip alla såg ut att komma från Indien. Möjligen hade ett plan därifrån precis landat. Den från början väldigt tysta och lugna loungen förvandlades genast till en mindre tyst och vilsam plats.

  Jag hade nog inte stannat särskilt länge ändå. Först och främst så har jag ju flera lounger att besöka, men framför allt så var inte bekvämligheten särskilt stor. Inte ens sittkomforten i de fåtöljer och soffor som stod uppställda var särskilt bekväma.

  Jag stannade tillräckligt länge för att skriva färdigt det här omdömet, men sedan fick det vara nog.

  Även här går färgskalan i brunt och beigt.

  Toalett och dusch: Toaletter finns i loungen vilket är skönt. De var rena och välskötta när jag använde dem, vilket var före den stora anstormningen. Om man hann med att underhålla detta därefter vet jag ej.

  Lånedatorer: Två stycken lånedatorer finns att tillgå.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: det fanns inte särskilt mycket mat i utbudet. Stekt ris med grönsaker och någon kycklingrätt. Jag var inte särskilt hungrig men tänkte ändå testa det stekta riset. När jag öppnade locket till den stora behållaren där jag förväntade mig att hitta ris, fanns det mycket riktigt ris, men redan färdigförpackat i lagom portioner. Ganska smidigt och effektivt, men det såg lite tråkigt ut.

  Utöver detta fanns det lite snacks, men sedan inte mycket mer. Jag testade även en tonfisksmörgås och en vegetarisk motsvarighet, men jag åt inte upp någon av dem då de smakade lite surt.

  Dryck: Läsk och vatten fanns. Även några starkare drycker som jag inte kollade närmare på.

  Annat: Tidningar och magasin finns att låna. Det finns även en hörna med lite bekvämare fåtöljer med fotpall, men dessa var av förståeliga skäl redan upptagna.

  Omdöme: 2/5 Toaletter fanns vilket är ett plus, men i övrigt fanns det inte mycket att skriva hem om som kunde hjälpa till att höja det här betyget.

  DSC_0465.JPG DSC_0467.JPG
  DSC_0468.JPG


  Thai Airways international Royal Silk Lounge C1


  Var: Gå in en liten bit i Concource C och håll till vänster.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 16:15

  Upplevelse: Loungen är ganska lätt att hitta då den är tydligt skyltad och att den inte ”gömmer” sig in i gången utan man passerar den tydligt. Man kommer in i en ganska liten reception där hela proceduren går väldigt smidigt. På 30 sekunder så är man inne i loungen. Man kommer in i en lagom stor lokal där den dominerande färgtonen är lila. Det är en ganska lugn och avslappnad atmosfär, men det var inte heller särskilt mycket folk där. Ungefär var fjärde stol var upptagen. Lokalen är luftig och för den som gillar att titta på flygplan så kan man, om man lyckas få fönsterplats, få se hur planen iordningställs inför nästa uppdrag.

  Jag har tidigare spenderat mycket tid i thailoungerna, och alldeles särskilt just den här, och upplevelsen blir aldrig dålig men det sticker inte heller ut åt andra hållet. Emellanåt kan det dock vara lite trångt här, men ändå helt överkomligt.

  Toalett och dusch: Toaletter och dusch finns i loungen vilket är skönt. De var rena och välskötta när jag använde dem.

  Lånedatorer: Det fanns inga datorer att låna.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: Vid mitt besök så råkade jag komma mellan två måltider. Man höll på att förbereda för kvällsserveringen, men för tillfället fanns det enbart snacks, wraps smörgåsar och frukt.

  Normalt sett så brukar det vara lite annat i matväg, men just idag så kom jag vid lite fel tidpunkt. Jag testade en Green curry wrap och en Tom Yum wrap. Båda mycket goda och lite kryddiga.

  Dryck: Läsk och vatten fanns. Även några starkare drycker som jag inte kollade närmare på.

  Annat: TV och tidningar finns att låna.

  Omdöme: 4/5 Toaletter och dusch finns vilket är ett plus. Luftigt och helt ok utbud av snacks och mat. Toaletterna och luftigheten avgör betyget i förhållande till Singapore Silver Kris lounge.

  DSC_0470.JPG DSC_0471.JPG DSC_0473.JPG


  Thai Airways international Royal Silk Lounge C2

  Var: Gå in en liten bit i Concource C och håll till höger.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 16:50

  Upplevelse: Loungen är ganska lätt att hitta då den också är tydligt skyltad och att den inte ”gömmer” sig in i gången utan man passerar den tydligt. Nu var det dessutom extra enkelt eftersom den ligger rakt över från den andra Thai loungen (C1). Även här finns det självklart en reception, något större än C1. Även här fungerar allt smidigt så man kommer in ganska fort. Man kommer in i en större lokal än C1 med lite annan planlösning, men man känner ändå lätt igen sig. Färgskalan är ungefär densamma, dock något fler bruna fåtöljer. Annars är här också ganska mycket lila. Det är väldigt lugnt här, inte särskilt mycket folk. Lokalen är luftig och för den som gillar att titta på flygplan så kan man, om man lyckas få fönsterplats, få se hur planen iordningställs inför nästa uppdrag.

  Jag har varit i den här loungen förr, dock inte särskilt ofta. Märkligt egentligen då den av någon anledning känns lite trivsammare. Jag kan dock inte peka på varför. Även här blir aldrig upplevelsen dålig men det sticker inte heller ut åt andra hållet.

  Toalett och dusch: Toaletter och dusch finns i loungen vilket är skönt. De var rena och välskötta när jag använde dem.

  Lånedatorer: Det finns ett flertal datorer att låna.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: Här hade man hunnit duka fram maten. Det serverades Pad Thai och ris med kyckling. Självklart så fanns här precis samma snacks som i C1, dvs. kakor, wraps smörgåsar och frukt.

  Dryck: Läsk och vatten fanns. Även några starkare drycker som jag inte kollade närmare på.

  Annat: TV och tidningar finns att låna.

  Omdöme: 4/5 Denna är kanske något bättre än loungen på C1, men det rör sig då om ett decimaltal, så med rätt avrundning så hamnar vi även här på en 4.

  DSC_0474.JPG DSC_0475.JPG

  DSC_0476.JPG

  Louis Tavern CIP the Miracle lounge Conc. C

  Var: Denna lounge ligger in mot Concourse C men ändå inte in mot gaterna. Man går förbi den om man ska till de båda Thai Royal Silk loungerna i Concource C.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 17:15

  Upplevelse: Den här loungen är tydligt skyltad och den ligger dessutom nästan utmed de gångstråk där alla passerar förbi och där alla affärer mm finns. Den ligger bra till och är lätt att komma till och från. Den här loungen har ingen riktig reception. Man går in genom dörren och kommer i princip rakt in i loungen. Till vänster om ingången finns en liten disk där inskrivningsproceduren fortgår.

  Loungen är ganska liten, men ändå ganska välplanerad och ljus. Det finns dock ingen vidare utsikt genom fönstren och det kommer inte in särskilt mycket ljus men genom att inredningen är ljus får man loungen att kännas större och luftigare än vad den kanske är. Det är dock ingen lounge som sticker ut i övrigt.

  Toalett och dusch: Toaletter och dusch finns inte i loungen vilket är tråkigt. Visst, utrymmet är inte stort så jag kan förstå att man har valt bort dessa faciliteter, men det är ändå skönast om detta fanns på plats.

  Lånedatorer: Det finns två datorer att låna.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: Här var det samma torftiga utbud som i Louis Tavern CIP lounge Conc. A. Färdigportionerat stekt ris, lite smörgåsar och lite annan snacks. Inget man riktigt äter sig mätt på.

  Dryck: Läsk och vatten fanns. Även några starkare drycker. Utbudet får antas vara samma som i den tidigare Louis Tavern Loungen.

  Annat: TV och tidningar finns att låna.

  Omdöme: 2,5/5 Ganska torftig lounge, men det ljusare och modernare möblemanget höjer den ett snäpp över des ”systerlounge i Conc.A. Närheten till allt annat väger också upp, men på minussidan hittar vi avsaknaden av toaletter.

  DSC_0477.JPG DSC_0478.JPG DSC_0479.JPG DSC_0480.JPG DSC_0481.JPG DSC_0483.JPG


  Thai Airways international Royal Silk Lounge D

  Var: Om man går från A, B och C concourcerna mot E, F och G så kommer man att passera denna och även Thais 1:a klass lounge.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 17:20

  Upplevelse: Liksom alla andra Thai airways lounger här på flygplatsen så är den här ganska lätta att hitta och är tydligt skyltad. Eftersom jag redan befann mig på våning 3 och rörde mig i riktning mot Concource E, F och G så klev jag in i loungen genom receptionen på samma våningsplan. Det finns en ingång i andra änden av loungen där man tar rulltrappa ner från 4e våningen.

  Receptionen till den här loungen är ganska stor, liksom hela loungen för övrigt. Även här går registreringsprocessen väldigt snabbt och jag beger mig in mot själva loungen. Först går man som i en lång korridor med lite privata sällskapsrum till vänster och toaletter och lite annat till höger. När man har kommit en bra bit in så öppnar det upp sig och där finns matserveringen och flera olika sittgrupper. Fortsätter man sedan rakt fram så smalnar det av lite igen och det blir återigen lite korridorskänsla när nya toaletter och telefonbås dyker upp till höger. Fortsätter man vidare så öppnar det upp sig igen till ytterligare en större sittavdelning. Här slår jag mig ner. Jag är inte särskilt sugen på att äta något så jag tar mig bara en banan och kopplar upp mig mot WIFI.

  Trots att detta är en väldigt stor lounge så känner man ändå igen sig från de mindre loungerna. Färgskalan och möblemanget är likadant. Med undantag för förstaklassloungen där jag aldrig varit så är detta mig veterligen Thai airways största lounge på den här flygplatsen. På grund av sin storlek så är den här loungen självklart väldigt luftig och det var ganska mycket folk här samtidigt som jag men det kändes ändå aldrig trångt.

  Det är dock lite tråkigt att man inte har någon särskild utsikt. Man ser rakt in i flygplatsen. Liksom övriga Thai lounger så levererar man bra och vad man förväntar sig, men man sticker inte ut.

  Toalett och dusch: Toaletter finns i loungen vilket är skönt. De var rena och välskötta när jag använde dem.

  Lånedatorer: Det finns ett flertal datorer att låna. Jag räknade dem aldrig men det var säkert närmare 20.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: Här serverades exakt samma saker som i övriga Thai lounger. Således var det Pad Thai och ris med kyckling även här. Självklart så fanns här också precis samma snacks, dvs. kakor, wraps, smörgåsar och frukt.

  Dryck: Läsk och vatten fanns. Även några starkare drycker som jag inte kollade närmare på.

  Annat: TV och tidningar finns att låna. Man har även ett litet lekrum för de mindre barnen. Det verkade dock ganska torftigt utrustat så jag tror inte att man hittar några barn där inne särskilt ofta. Det fanns i alla fall inga där vid mitt besök.

  Omdöme: 4/5 Denna är möjligen något bättre än de andra loungerna, men det är marginellt så en 4 blir bra även här. Det är framför allt luftigheten som är det stora plusset.

  DSC_0485.JPG DSC_0486.JPG DSC_0487.JPG DSC_0488.JPG DSC_0489.JPG DSC_0490.JPG


  Oman Air First & Business lounge

  Var: Denna lounge ligger en liten bit in i Concource E, mitt emot ytterligare en Thai Royal silk lounge.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 18:00

  Upplevelse: Denna lounge var lätta att hitta när man var in närheten av den, men när man kom ner från rulltrapporna så var det inte lika väl skyltat som för övriga lounger. Receptionen var ganska liten och trång. Före mig stod en stor familj på 6 personer så då fick jag inte riktigt plats utan fick stå och vänta i dörrhålet. Där började jag oroa mig lite för hur det skulle se ut i övriga loungen. Registreringsproceduren gick ganska fort, men även här påpekades det tydligt att jag inte fick vistas längre än två timmar i loungen.

  När jag väl kom in i loungen möttes jag av ett luftigt, svalt, rent och fräscht rum med flera olika sittgrupper. Inredningen var ganska ljus med vissa lite mörkare dekorationer som påminde om traditionell konst från mellanöstern, men i modern tappning.

  I den andra avdelningen var det lite varmare och lite trängre. Det var även där mat och dryck fanns. Det var inte särskilt mycket folk i loungen vid mitt besök, kanske ett 20-tal. Det motsvarade kanske 30% beläggning. Det var en väldigt stillsam lounge.

  Det fanns dock inte särskilt mycket till utsikt, vilket var synd.

  Toalett och dusch: Toaletter och dusch finns i loungen vilket är skönt. Det finns dock bara en herrtoalett och en damtoalett, samt en dusch. Både duschen och toaletterna hade konstant tillsyn. Toaletterna var rena och välskötta när jag använde dem.

  En trevlig liten detalj var att man istället för pappershanddukar hade små frottéhanddukar att torka händerna på. Dessa slängdes i en tvättkorg när man använt dem. Detta ger en liten lyxigare känsla.

  Lånedatorer: Det finns två datorer att låna.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: Denna lounge skilde sig lite från mängden genom att inte ha någon direkt asiatisk mat. Här serverades biff med grönsaker i sås, fisk på spett och spenatbiffar. Till detta serverades ris. Allting smakade mycket gott, med lite krydda och styrka. Utöver detta fanns lite olika kakor och snacks samt frukt och en mindre salladsbuffé. Dadlar och annan torkad frukt fanns det också. All mat sades vara Halal.

  Dryck: Läsk och vatten fanns. Även några starkare drycker som jag inte kollade närmare på. Man hade även lite olika juicer att välja på. Min favoritdryck ”Lemon & Mint” fanns också, men tyvärr så tog personen framför mig i kön slut på det sista. Tyvärr så var det slut för dagen på denna dryck så jag fick klara mig utan.

  Annat: TV finns och magasin och tidningar finns att låna. Man hade även två ”vilrum”. Det var inga riktiga rum utan två hörnor i rummet som man hade avskilt med en vägg så att det blev ett rum med tre väggar där man kunde stänga om sig med ett draperi där den 4e väggen skulle varit. Där inne fanns en divan att ligga på och en golvlampa. Man fick boka tid i dessa men det var inte tydligt hur länge man fick nyttja dem. Det ena var upptaget under mitt besök.

  Omdöme: 4,5/5 Jag brukar vara snål med poängen men jag tycker faktiskt att den här loungen slår alla dem jag testat hittills. Skulle jag någon gång bli av med mitt Guldkort på Star alliance eller flyga någon annan allians där jag inte har status så är detta mitt självklara Priority Pass val.

  DSC_0492.JPG DSC_0493.JPG DSC_0495.JPG DSC_0496.JPG DSC_0497.JPG DSC_0499.JPG DSC_0500.JPG


  EVA Air lounge

  Var: Denna lounge ligger i början av Concourse F.

  Tidpunkt: 15/9 Kl 19:15

  Upplevelse: Denna lounge är mycket tydligt skyltad redan från rulltrapporna. Inga problem att hitta den. När man klivit in genom skjutdörrarna står man i en relativt rymlig reception. Registreringsproceduren gick snabbt och smidigt och man var noga med att skriva upp mitt flightnummer så att de skulle kunna påminna mig om när det är dags för boarding.

  När man tagit höger i receptionen kommer man så in i själva loungedelen, och här kan man nog reagera på lite olika sätt. Det man slås av, framför allt på kvällen när det är mörkt ute, är all färgglad belysning. Det kan verka lite suspekt kanske och tankarna kan kanske lätt ledas iväg till något annat, men våga ta klivet in så ska ni se att det inte är så farligt. Lokalen är stor och rymlig och känns luftig och ljus. Väggar, möbler och golv går i olika nyanser av grått, vitt och svart, varför de olika ljusslingorna bidrar till att sätta lite färg.

  Dagtid så får man mycket ljusinsläpp genom de stora fönstren vid vilka man också kan betrakta hur flygplanen pysslas om av diverse servicefordon och personal. Inne i loungen finns flera olika sittgrupper för både mindre och större sällskap.

  Under de fyra timmar jag suttit här har antalet gäster varierat kraftigt. När jag kom var det kanske enbart en handfull gäster här, men efter någon halvtimme ökade trycket för att sedan avta igen. Sedan kom det en våg till och nu är det ganska lugnt igen. Generellt sett så är detta en ganska lugn lounge tycker jag.

  Toalett och dusch: Toaletter och dusch finns i loungen vilket är skönt. Om man nyttjar pissoaren så kan man samtidigt beskåda alla aktiviteter ute på flygplansplattan, vilket kanske kan vara trevligt. Toaletterna var rena och välskötta när jag använde dem. Duscharna har jag nyttjat vid tidigare besök och även dessa har varit fräscha och fina.

  Lånedatorer: Det finns flera datorer att låna.

  Wifi: Finns och var lätt att koppla upp sig på och det funkade snabbt och smärtfritt.

  Mat: Under de timmar jag suttit här så har det serverats diverseolika asiatiska rätter med både nudlar och ris, vegetariska och icke-vegetariska (mycket kyckling). Dessutom så serverar de pizza i flera olika varianter, även vegetariska. Liksom övriga lounger så har man ungefär samma typ av uppsättning kakor, smörgåsar, frukt och annan snacks. Men, de sticker ut på en väldigt betydelsefull punkt. De har också glass! Både i bägare och på pinne.

  Dryck: Läsk och vatten finns. Även några starkare drycker som jag inte kollade närmare på. Man hade även lite olika juicer och färsk kokosnöt att dricka.

  Annat: TV finns och magasin och tidningar finns att låna. Man har även två ”vilrum” utrustade med massagestolar. Det består av två mindre rum med tre väggar där man kunde stänga om sig med ett draperi där den 4e väggen skulle varit.

  Omdöme: 4,5/5 Detta har länge varit min favorit lounge här i Bangkok och den är fortfarande det, men i hård konkurrens av Oman Airs lounge. Möjligen är det glassen som väger över.

  DSC_0501.JPG DSC_0503.JPG DSC_0505.JPG DSC_0506.JPG DSC_0508.JPG DSC_0510.JPG DSC_0511.JPG


  Nu har jag kämpat på med alla dessa lounger så jag ser verkligen fram emot att få kliva på planet slå igen ögonen och drömma mig bort, för att sedan vakna i Köpenhamn!

  Ni anar inte vilket hårt jobb det är att beta av 8 lounger på 11 timmar. :);):confused::eek::rolleyes:o_O
   

  Bifogade filer:

  Emilio, MegaFlyer, Sofia och 41 andra gillar detta.
 2. En förtydligande fråga.
  Man kommer inte in i Oman Air Lounge och Louis Tavern Lounge med Star Alliance Gold kort, eller hur?

  Turkish Airlines och Ethiopian Airlines använde Louis Tavern förut för sina Business class passagerare när jag flög med Turkish Airlines och Ethiopian Airlines sist, är det så fortfarande?
   
  Erik M gillar detta.
 3. ResenärenLars

  ResenärenLars Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Nej, det glömde jag skriva. Louis Tavern och Oman krävde Priority Pass.
   
  MegaFlyer och Erik M gillar detta.
 4. Joakim

  Joakim Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack @ResenärenLars för en bra sammanställning.
  Speciellt för besöket i Oman Lounge då denna är ny i PP-utbudet. Nu blev jag bara ännu mer sugen på ett besök i den.
  Jag får väl komplettera din guide med fika-information efter nästa loungerunda på BKK.
   
  Gus, Smuffe och Erik M gillar detta.
 5. JacobGBG

  JacobGBG Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
 6. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
 7. SvartMjolk

  SvartMjolk Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack för en riktigt bra sammanställning. Jag ska själv passera Bangkok senare i höst och nu vet jag exakt var jag ska ta vägen:)
   
 8. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Även om jag hör till OW, så var det en riktigt bra sammanställning.
   
 9. Juraj

  Juraj Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Planerar för min transfer på BKK på lördag och är mycket tacksam för rapporten!
   
 10. CLAES OSCARSSON

  CLAES OSCARSSON Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Kanonbra,recention.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×