Senaste nytt

Radisson kampanj upp till 30 % 14 juni-31 aug 2019

Olle K

Medlem
Ny kampanj ute idag på Radisson med upp till 30 % i sommar. Gäller endast för nya bokningar till ej avbokningsbart pris som görs mellan den 11 februari och den 3 mars för perioden 14 juni-31 aug i Europa, Afrika oh Mellanöstern. Jag har ännu inte fått mail om detta, men det kommer oftast inom någon dag. Se sidan för bokning här.

Regler och villkor:
Erbjudandet består av en % rabatt på det rumspris som gäller vid bokningstillfället på varje medverkande hotell under boknings- och vistelseperioderna som anges nedan (”Erbjudandet”). ”Rumspris” innebär de standardpriser som publicerats av medverkande hotell och som är allmänt tillgängliga för onlinebokningar av enskilda gäster. Rumspriser inkluderar inte kampanjpriser, icke-offentliga priser, priser som kräver medlemskap, särskilt tillträde eller unika koder som erbjuds av det medverkande hotellet.

Erbjudandet består av följande % rabatt för bokningar som görs och vistelser som fullbordas under boknings- och vistelseperioderna som anges nedan:
• Personer som inte är Radisson Rewards-medlemmar får en rabatt på upp till 25%, och
• Radisson Rewards-medlemmar får en rabatt på upp till 30%. För att få Erbjudandet som Radisson Rewards-medlem måste du vara inloggad på ditt Radisson Rewards-konto under bokningsprocessen, och
• Radisson Rewards-medlemmar är berättigade att tjäna Radisson Rewards-poäng på detta erbjudande. Erbjudandet omfattas av de fullständiga villkoren för Radisson Rewards.
• För Radisson Blu Edwardian-hotell kan rabatten vara 5–20 % för de som inte är Radisson Rewards-medlemmar, och 10–25 % för Radisson Rewards-medlemmar, med förbehåll för villkoren nedan.

Erbjudandet är:
• Gäller endast på medverkande hotell i Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Radisson och Park Inn by Radisson i Europa, Mellanöstern och Afrika och
• Gäller endast för nya bokningar som görs mellan den 11 februari och den 3 mars 2019 (t.ex. inte för befintliga bokningar) och för vistelser som genomförs fr.o.m. 14 juni t.o.m. 31 augusti 2019 ("Erbjudandeperiod"), och

*På medverkande hotell i Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland, Litauen, Norge och Sverige är vistelseperioden fr.o.m. 14 juni t.o.m. 31 augusti 2019.

*På medverkande hotell i andra länder är vistelseperioden fr.o.m. 1 juli t.o.m. 31 augusti 2019.

*På Radisson Blu Edwardian hotellen är vistelseperioden fr.o.m. 14 juni t.o.m. 8 september 2019.

• Endast giltigt för individuella bokningar
• Endast giltigt med en icke-återbetalbar kreditkortsbetalning för hela vistelsen vid bokningstillfället och där namnet på bokningen är identiskt med kreditkortsinnehavarens namn och identiskt med den person som checkar in för vistelsen
• Gäller endast i mån av tillgång och i enlighet med hotellets specifika villkor för försäljning, bokning och tjänster (t.ex. minsta antal nätter) vid bokningstillfället
• Erbjudandet beräknas som en rabatt på det ordinarie rumspriset, exklusive extraavgifter (t.ex. resortavgifter, rumservice och underhållning på rummet). Ytterligare skatter och tilläggsavgifter kan tillkomma. Det uppskattade priset är endast tillgängligt i hotellets lokala valuta
• Gäller inte redan bokade vistelser och kan inte kombineras med andra paket-, kampanj-, grupp- eller konferenspriser eller andra typer av rabatterade priser.
Priserna kan variera mellan de olika nätterna och avgifter för extra personer kan tillkomma om ni är fler än två personer.
• Ändringar, avbokningar eller justering av bokningen tillåts ej. Det belopp som debiteras för bokningen är ej återbetalbart.
• Erbjudandet, listan över de medverkande hotellen och/eller de gällande villkoren kan ändras eller avslutas när som helst och utan förvarning. Erbjudandet gäller i enlighet med tillämplig lag och dess villkor gäller inte där de är förbjudna enligt lag.
• Genom att ta del av detta erbjudande godtar du dessa allmänna villkor.
 

Olle K

Medlem
Radisson kör en till kampanj nu: Boka en juniorsvit eller svit mellan 18 februari och 11 mars för vistelser mellan 1 mars och 7 april och få upp till 25 % rabatt. Gäller i Europa, Mellanöstern och Afrika. Se kampanjsidan här.
 
Toppen