Senaste nytt

Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm - några åsikter?

Calle

Medlem
Är det någon som testat detta ganska nya hotell i Stockholm? Några åsikter?
Läget är i alla fall väldigt bra...
 

joemume

Medlem
Bodde 2 nätter där denna vecka! Hotellet är jättefräscht, har en riktigt bra restaurang med bra service och baren är trendig och stilren. Hotellrummen är riktigt fräscha (speciellt Business Class-rummen på 16:e våningen som jag kan rekommendera).
Dock så är deras uppgraderingspolicy lite "ovan", antagligen pga att hotellpersonalen inte vant sig vid Club Carlsons kutym vad gäller guldmedlemmar och deras förmåner, så den "vanliga" uppgraderingen från Business Classrum till juniorsvit som guldmedlem i Club Carlson är långt ifrån säker.
Fick frågan "Hur brukar de andra Radissonhotellen göra?" vid incheckningen senast, så det tyder på att de inte bestämt sig vad som skall gälla på just Waterfronthotellet för deras stamgäster.

Å andra sidan är BC-rummen riktigt, riktigt trevliga och utsikten mot Stadshuset och Norr Mälalarstrand och Riddarfjärden femstjärnig.
Ger nog restaurangen en stark 4:a. Maten är riktigt bra och servicen uppmärksam men diskret.

Kan verkligen rekommendera detta hotell, men priserna under fullprisperioder är inte optimala - skiljer 500-1000 kronor mot motsvarande rumsstandard på t ex Clarion Sign på Norra Bantorget.
 
Toppen