Premiär för Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik

Diskussion i 'Skandinaviska hotellkedjor' startad av Jacob, 2 April 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Idag slår det nya Elite hotellet i Örnsköldsvik upp sina portar för allmänheten. Elite Plaza Hotel är ett nytt fyrstjärnigt hotell med beläget vid inre hamnen i centrala Örnsköldsvik. Bakom satsningen ligger bland annat Peter "Foppa" Forsberg som äger delar av fastigheten genom sitt bolag Forspro.

  Hotellet har 135 rum, de flesta med en fin utsikt över centrala Örnsköldsvik och hamnen. Hotellet består av 14 våningar vilket gör hotellet till Örnsköldsviks högsta byggnad. På högsta våningen finns en stor relaxavdelning med gym och bastu. Hotellet har även tre konferensrum samt en pub (Bishop's Arms) som på sommaren har en stor uteservering.

  Elite Plaza Hotel har ett öppningserbjudande under april och maj med priser från 890 kronor för ett standardrum vid bokning via hemsidan.

  Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik | Elite Hotels
   
  1 person likes this.
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  Idag slår det nya Elite hotellet i Örnsköldsvik upp sina portar för allmänheten. Elite Plaza Hotel är ett nytt fyrstjärnigt hotell med beläget vid inre hamnen i centrala Örnsköldsvik. Bakom satsningen ligger bland annat Peter "Foppa" Forsberg som äger delar av fastigheten genom sitt bolag Forspro. Hotellet har 135 rum, de flesta med en fin…
   

  Se hela inlägget

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×