Senaste nytt

Poker i Macao

helgonet

Medlem
Jag kommer att befinna mig i Macao mellan 5-6 juni och har börjat leta efter en pokerturnering (texas holdem) som jag kan delta i. Tänker mig en turnering med buy-in för runt 500-1000kr. Jag vet att Venetian har dagliga turneringar, men kan någon här tipsa om något annat som alternativ?
 

Fredrik

Medlem
Är ingen pokerspelare själv men allt jag hört är att det finns väldigt få pokerbord i Macau. Jag har varit i Macau två gånger och fanns det poker där(bl.a. på Venetian) var det undanträngt i något hörn.
 

Magino

Medlem
Var i Macau förra helgen men spelar inte poker själv. Min kompis spelade dock på City of Dreams som ligger mitt emot Venetian. Som Fredrik säger är de få ställen som erbjuder poker men de flesta västerländska kasinona har ett pokerbord eller två.
 

Europa

Medlem
När jag bodde i Maucu 2008 så var det endast Grand Lisboa som erbjöd Texas Holdem, utöver temporära turneringar på cotai strip...
 

Henry

Medlem
Jag var där i december och hittade pokerbord på Wynn och Venetian. Dock hade de inga turneringar och cash-stakesen var lite för höga (jag spelar inte poker egentligen) för att jag skulle vilja köpa in mig, tror man hade behövt gå in med några tusen för att ha en chans.
 

RobRoy

Medlem
Spelar inte själv men senast jag var på venetian tyckte jag att deras bord inte såg något vidare ut. Från vad jag har hört så har Grand Lisboa slutat med poker och Wynn ska vara bäst (och ha längst väntelista). City of Dreams (Hardrock) arrangerar en del turneringar.
 
Toppen