Plaza Premium har öppnat ankomstlounge på London Heathrow terminal 2

Diskussion i 'Lounger' startad av Jacob, 8 December 2014.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Plaza Premium Arrivals Lounge, London Heathrow Terminal 2

  I dagarna öppnade Plaza Premium sin andra lounge på London Heathrow, en ankomstlounge i terminal 2 tillgänglig för passagerare som ankommer med exempelvis SAS och Star Alliance. Sedan tidigare driver även Star Alliance en ankomstlounge i terminal 2 men än så länge är det bara tre flygbolag som kontrakterat denna - United, Air Canada och South African…
   

  View the full post

 2. Tanken bak en ankomstlounge är nog för långsträckor. Jag har läst någonstans att London - Heathrow har runt +75% av alla ankomstlounger i världen. Jag känner bara till Cathay (HKG), United (SFO), Lufthansa (FRA) och Swiss (ZRH) utöver det som finns i London, men det finns nog flera.

  Jag har testat United och Air Canada på LHR när dessa hade egna faciliteter på T1, BAs på T5 samt Lufthansa (FRA) och Swiss (ZRH). I januari kommer jag testa BAs LCY koncept för BA2 från JFK.

  Gamla Continental hade ett frikostligt upplägg med ankomsttjänster. Oftast på flygplatshoteller. Det kör United vidare med för BusinessFirst och GlobalFirst resenärer idag. Jag har själv använt f.d. Continentals upplägg med Yotel på LHR T4.

  Personligen har jag ofta optimerat resor med möten på vägen hem, som regel i London eller Zurich. Möjligheten att ta en dusch för att tvätta av sig "Airplane Funk" är rätt skönt, samt få en skjorta struken för en arbetsdag.
   
  Last edited: 8 December 2014
 3. Moco

  Moco Medlem

  Är positivt överraskad över den vanliga Plaza Premium-loungen i T2, så denna ska testas den med :)
   
 4. Jacob

  Jacob Medlem

  Testar denna lounge just nu som ser ut precis som den första bilden, i alla fall huvuddelen med baren och sittgrupperna.

  Riktigt trevlig lounge faktiskt. Beställde en non-vegetarian snacks platter som gjordes i ordning av en kock medan jag väntade med bland annat vårrullar, kycklingklubbor, en minipizza och sallad. Ett glas sauvignon blanc till det. Allt inkluderat i inträdet med Priority Pass.

  Helt okej sätt att slå ihjäl en timme. Kan absolut titta in här fler gånger.

  Riktigt test kommer förstås separat.
   
  Christian R gillar detta.
 5. Christian R

  Christian R DYKWIA

  Praktisk med Arrivals Lounge når @Martin Björnström er forsinket :)
   
 6. Jacob

  Jacob Medlem

  Exakt. Många arrivals lounges har bara öppet till kl 13-14 någonting men denna har öppet till kl 22. Fungerar perfekt att titta in för en snack och ett glas vin även på kvällen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×