Senaste nytt

Philippine Airlines Business Class Hong Kong-Manila - Över förväntan

Jacob

Medlem
Bättre än förväntat, i synnerhet mat, dryck och service som höll en alldeles utmärkt nivå. Hårdvaran var väl dock inte upp till standard på ett långdistansflygplan som Airbus A340, en något enklare stol och ett enkelt underhållningssystem. Men i övrigt, inte alls så dumt.
 

Dr. Miles

Expert
Jacob skrev:
Jag ankom Hong Kongs flygplats med ett annat anslutande flyg på en separat biljett med nästan fem timmar kvar till avgång. Philippine Airlines hade ett eget incheckningsområde i det som formellt kallas terminal 2 men som i praktisk mening bara är en separat avgångshall med incheckningsdiskar då den ursprungliga helt enkelt fått slut på kapacitet.

På Hong Kong flygplatser går det ofta tagga om incheckad väska utan att gå till land side. Man går till transferdisken och be dem att skicka väskan till andra biljettens destination.
Det är tack vare att de har Air-Sea (och Sea-Air) service där och de är vana vid att tagga om väskan mellan olika flygbolag även när man reser med två separata biljetter. (Det är svårt att boka Air-Sea /Sea-Air bokning i en biljett)
 
Toppen