Senaste nytt

Optiontown - varierande priser beroende på e-mail

agehall

Medlem
Är väl ingen tabu att diskutera detta. Min mening är bara den att ibland finns det saker man inte behöver belysa mer än nödvändigt. Det är absolut inga nyheter som skrivs här, men ju mer det lyfts fram, desto större är ju chansen/risken att någon bestämmer sig för att göra något åt det.
 

Thornado

Medlem
Alla resebyråer använder inte Amadeus och i så fall måste de stödja alla GDS. Det lär att bli ganska kostsamt.

Nej, förvisso, men det finns väl tre stora GDS-system, och att ha möjlighet att kolla i dessa borde väl inte vara för svårt (under förutsättning att Sabre och det tredje systemet också har publika interface liknande checkmytrip). Jag skulle väl ändå gissa att en majoritet av SAS bokningar finns i Amadeus.
Hursomhelst så spelar det ingen roll om man kan hitta alla bokningar eller inte. Man kan köra sin optimerade profilering på de bokningar där man hittar nog mycket info för att identifiera en pax, och om man inte hittar denna info så kör man bara med default-inställningen (som om man skriver in en ny mail-adress i nuläget). Dvs, man får inte en perfekt match, men det blir inte sämre än vad det är i nuläget i alla fall.

Bara en svensk kan klämma ur sig ordet "rättvist" i sammanhanget. Tack! för dagens skratt.

Kanske kan skicka denna tråd till US CBP som bevis på att @bnr är 100% svensk och borde få resa in på ESTA/visa waiver.
 
Toppen