Optimera vinstresa till Las Vegas

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av NiNE, 31 Juli 2013.

 1. NiNE

  NiNE Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har haft turen att vinna en resa till Las Vegas, vilket jag är jätteglad för. Som gammal forumräv är jag dock alltid intresserad av att optimera, så jag lyfter denna fråga här med risk för att låta kräsen när jag blir bjuden på en fantastisk resa. Som jag förstår det är det många andra vinnare som åker, så jag misstänker att det har gjorts en gruppbokning på både flyg och hotell. Det begränsar väl möjligen mina möjligheter att optimera.

  Rutten är följande:

  ARN-ORD med SAS
  ORD-PHX med okänt bolag
  LAS-ORD med okänt bolag
  ORD-ARN med SAS

  Boende på Embassy Suites i Phoenix samt på Cosmopolitan i Las Vegas.

  Som jag förstår kan det bli svårt att köra Optiontown på SAS-flygningen då det förmodligen är en gruppbokning, så tillvida inte jag lyckas få ett personligt PNR. Jag förmodar att bokningen är i GO, så att lägga 80000 EuroBonus-poäng för t.o.r. känns omotiverat då jag kan få en vanlig C-biljett för 100000 EuroBonus-poäng.

  Har ni några kreativa idéer på hur detta kan maxas? Mina övriga förutsättningar är EBS, HHonors Gold (vilket inte verkar ge speciellt mkt på Embassy Suites) och Marriott Silver (Cosmopolitan verkar ha ngn form av anknytning till Marriott men ger förmodligen inga förmåner relaterat till det).
   
  2 personer gillar detta.
 2. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Är det Paf.com?
   
  Last edited: 31 Juli 2013
 3. NiNE

  NiNE Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Japp, precis. Du också..?
   
 4. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Om så är, vilket jag misstänker:

  Inrikesresorna går med United
  Gruppbokning gjord för länge sedan, går inte att köra OptionTown på. Däremot går de att uppgradera för Eurobonuspoäng på flygplatsen i mån av plats. Uppgradera till Ekonomi Extra tycker jag :)
  Hotellet i Phenix har jag ingen koll på, men Cosmopolitan i Vegas är löjligt bra. Fantastisk frukost. Ligger bra centralt på strippen, och har inte så gigantiskt kasinogolv som andra hotell. Enda minuset är att det inte finns något pokerrum på det hotellet. Men gå till MGM Grand eller ta en taxi till Venetian om du vill pokra.
   
 5. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Nix, men jag reser i skytteltrafik mellan Sthlm och Åland så du kan säkert lista ut vad jag jobbar med... Hälsa Gabriella och Philippa från mig :)

  Vill du göra ett bestående intryck så köper du Beef Jerky i USA, packar in i ett litet paket och be G/P ta med sig till sin chef Raffe hemma på Åland...
   
  Last edited: 31 Juli 2013
  1 person likes this.
 6. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Förresten, har du Dinerskort så kan det vara ett bra läge att motionera det i Chicago så du kommer in i loungen på väntan på planet till Sverige... Chicago är ju inte världens roligaste flygplats att sitta och vänta på.
   
 7. NiNE

  NiNE Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  HAHA jag tänkte när jag skrev inlägget att det säkert finns någon på forumet med anknytning dit. Kul! Tack för tipset om Beef Jerky, det ska jag absolut ordna. PM:a om det är något du vill att jag fixar till dig också. Ska bli galet roligt att åka, stort tack för vinsten. Har alltid varit imponerad över vilka extremt bra tävlingar (med många vinnare) ni har -- ni slår konkurrenterna med hästlängder. Jag har rekommenderat er till minst tio kollegor bara idag, så förhoppningsvis är det lönsamt för er att ställa till med dessa tävlingar.
   
 8. gdaily

  gdaily Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Då önskar jag mig givetvis en triprapport här på forumet, med lite sköna bilder. Var ju ett år sedan jag var i Vegas sist (16 ggr totalt dock), och i Phoenix har jag aldrig varit.
   
 9. NiNE

  NiNE Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Givet! Det blir bilder från Lake Powell, Grand Canyon, Zion och alla andra ställen vi passerar på roadtripen.
   
 10. OliT

  OliT Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag var själv sugen på att delta i den tävlingen men hade inte möjlighet att åka just då, så det skulle inte ha varit till så stor nytta för mig. Stort grattis dock, det blir säkert en grym upplevelse!
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×