Omkörd i EBG-racet

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Igorius, 30 September 2012.

 1. Igorius

  Igorius Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Gjorde häromdagen en förbryllande upptäckt.

  Undertecknad (som – needless to say – förstås är mer eller mindre besatt av resande och poängintjäning) kommer enligt plan att uppnå EBG (på poäng) alldeles vid årsskiftet. Sambon, som bara är måttligt intresserad men ändå (på min inrådan) sedan något år tillbaka tänker mer i banor om poängintjäning, har liksom jag varit EBS ett tag.

  Av någon anledning hade vi båda två för oss att sambons kvalifikationsår löpte från och med september. Bra, tyckte jag – eftersom hon just fått ett nytt jobb som innebär inrikes veckopendling så skulle EBG uppnås även för hennes del så småningom (om inte annat baserat på segment mellan ARN och GOT). Döm om min förvåning när jag efter visst tjat lyckades övertyga henne om att bästa sättet att tillbringa en lördagsförmiddag är att surfa runt på hennes EuroBonus-konto, och upptäckte (i) att sambons kvalifikationsår minsann löper ut den sista november; och (ii) att hon för närvarande – efter avdrag för några resor i oktober som redan bokats – bara saknar drygt 4 000 poäng för att plocka hem den åtråvärda EBG-titeln innan november månads utgång. Ett par ytterligare t&r ARN-GOT i november för hennes del och kanske någon intra-EU-resa på det, och hon har alltså EBG på plats.

  Sambon slår mig således med en månad i EBG-racet (om jag inte gör någon drastisk MR). Hade aldrig trott att det skulle bli hon som gästar in mig i loungen vid kommande gemensamma resor under december månad. Lite snopet för min del (viss stolthet har man förstås, i vart fall när det gäller viktiga saker som EuroBonus-status), men förstås en väldigt positiv överraskning!

  Någon annan som blivit ”omkörd” av nära och kära?
   
  3 personer gillar detta.
 2. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Gäller detta även Flying Blue? :p
   
 3. Igorius

  Igorius Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Åh nej, där ska jag slå henne!
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×