Senaste nytt

Nyheter från SAS

jurgenb

Medlem
Mycket SAS nu men så floodar dom ju med nyhetsbrev..
Här kommer ytterligare lite intressant information från Corporate News-utskicket!

Äntligen är det möjligt:

Tjäna EuroBonus på norskt inrikes!

Jobbresenärerna är först ut
Nu har SAS infört EuroBonus-intjäning på tjänsteresor med SAS och Widerøe på norskt inrikesflyg. Det innebär att jobbresenärer i Norge äntligen kan dra nytta samma fördelar som EuroBonus-medlemmar i resten av världen! SAS har även agerat för att samma sak ska bli möjligt för privatresenärer på sikt. För att kunna erbjuda sina anställda möjlighet att tjäna EuroBonus-poäng på tjänsteresor krävs bara att företaget gör ett tillägg i sitt företagsavtal med oss på SAS.

Läs mer, samt i tråden här på BC


Nytt direktflyg till Bangkok
Thailand är ett stort affärs-/semesterresmål och nu utökar vi code-share samarbetet med Thai Airways. 8 april är det premiär för 3 nya direktlinjer till Bangkok – från Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Läs mer


4 steg mot ett ännu bättre SAS
Det händer mycket i år: 60 nya plan, 47 nya resmål, uppfräschad design och introduktion av vårt nya kunderbjudande i Europa fr.o.m. juni, SAS Go och SAS Plus! Mer om detta senare i vår.

Läs mer


Platinum i IATA Fast Travel Award
SAS är det första flygbolaget i världen som nått Platinum-nivå i IATA Fast Travel Award. Detta eftersom vi erbjuder våra resenärer över 80% av IATAs självbetjäningsalternativ för en smidigare resa.

Läs mer
 
Last edited:
Toppen