Ny funktion i SAS app - Remap

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av lephantome, 21 December 2015.

 1. lephantome

  lephantome Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Någon som testat? "Remap är den första digitala plattformen där du kan skapa unika och personliga reseguider med egna och vänners tips samlade på samma ställe." Spontant känns det som att stay appen har just haft den funktionaliteten under flera år?


  Nu lanserar SAS Remap - en helt ny funktion i SAS app där SAS kunder enkelt och visuellt kan skapa och dela sina personliga reseguider med andra resenärer. Därmed fortsätter SAS utveckla innovativa lösningar som gör livet enklare för sina kunder.


  Fler än 1,8 miljoner resenärer använder SAS app för att exempelvis boka flyg, checka in, få sitt boardingkort, se sitt Eurobonus-saldo eller läsa tidningar. SAS app har flera gånger utsetts till bästa flyg-app, senast i oktober 2015. Med den nya funktionen, Remap, fortsätter SAS utveckla innovativa lösningar som gör resan enklare för kunderna. Remap är den första digitala plattformen där du kan skapa unika och personliga reseguider med egna och vänners tips samlade på samma ställe.

  - Många av våra kunder reser mycket och har därför många erfarenheter och tips att dela med sig av. De bästa och mest unika restipsen får man oftast från vänner i sin omgivning och därför är vi stolta att kunna erbjuda en ny digital lösning som gör det möjligt att på ett snabbt och enkelt sätt dela reserfarenheter med vänner och bekanta. säger Eivind Roald, kommersiell chef på SAS.

  Under "My maps" i SAS app, kan resenärer skapa egna kartor med unika resetips till destinationer över hela världen och samtidigt samla dem på ett och samma ställe. Kartan kan sedan delas via exempelvis Facebook, SMS eller via e-post så att vänner också kan addera sina resetips i samma karta. Därför kan Remap resultera i miljontals skräddarsydda reseguider som resenärer kan redigera och dela med varandra. När resetipsen har placerats på kartan är det även möjligt att få vägbeskrivningar till platsen. Se mer information se här :

  Du kan ta emot och se andras reseguider utan SAS app, men för att få den bästa upplevelsen behöver Remap öppnas via appen. SAS app och denna nya funktion är fullt tillgängliga för alla Eurobonus-medlemmar, 4,2 miljoner personer. Den som önskar bli medlem kan enkelt bli det via SAS app som laddas ner gratis i App Store och Google Play.

  För mer information kontakta:

  SAS Pressjour

  08 797 2944

  Miljoner unika resetips med SAS - SAS
   
  Jakob Österberg gillar detta.
 2. Morgan

  Morgan Medlem

  Bara jag, eller verkar detta blivit ungefär lika populärt som deras Skypekonkurrent?

  Fem kartor ser jag...
   
  Walter gillar detta.
 3. ResenärenLars

  ResenärenLars Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Ja, det är samma här. Men jag vet inte riktigt hur det funkar. Ska inte vänner kunna dela sina kartor med varandra? De fem jag ser är sådana som jag tror SAS själva har skapat. Eftersom jag inte har några vänner, så tänkte jag att det kanske är anledningen till att jag inte ser fler. ;-)

  Eller är det så att man verkligen kan se alla ev. kartor som skapas?

  Jag tycker faktiskt att det är en kul idé, men det krävs ju att någon/några startar.... så då borde väl jag göra det då. :)

  Jag ska försöka lära mig mer om hur det funkar så får vi se vad som händer.
   
 4. bnr

  bnr Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  @palmen skickade en karta till mig när jag var i SFO, var massa ölställen utmarkerade.
  Fungerade rätt ok men det känns som att SAS ger sig in i mycket och gör det halvdant istället för att göra saker bra och "i ordning".
  Är inte livsviktigt att man kan dela kartor med varandra, däremot borde t.ex. möjlighet att boka multi-city vara mer prioriterat kan man tycka.
   
  El Oso, olo, Westerberg och 2 andra gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×