Ny försämrad Avianca Lifemiles award chart

Diskussion i 'Star Alliance' startad av staff, 19 Juli 2014.

 1. Nya award charten finnes har: https://www.lifemiles.com/eng/tra/pro/proredenrow.aspx#

  Tryck pa lanken i slutet av texten: "Learn how many miles you need to redeem a ticket with Star Alliance member airlines here".


  Tog endast en snabb titt, men det ser ju onekligen ut som att redemption rates har okat pa de flesta hall. Till min stora gladje verkar dock redemption rate fran Oceanien (ping ACervin) till North Asia (tidigare 105k miles) och South Asia (tidigare 95k miles) ha minskat till endast 80k miles t/r. Riktigt bra varde, forutsatt att de inte okar priserna pa mileskop ytterligare.

  Aven fran Oceanien till Europa har priset minskat fran 175k miles till 170k miles.
   
  2 personer gillar detta.
 2. Harnos

  Harnos Medlem

  Ort:
  Skåne
  Land:
  Sverige Sverige
  Det här var ju trist, precis hoppat på LifeMiles tåget för en framtida resa till Asien, från att ha kostat 130.000 poäng i business kommer samma resa nu kosta 156.000 om jag läser tabellen rätt :mad:
   
 3. Jag har kollat igenom listan noga, och jag måste säga att jag finner väldigt få resor av värde längre....

  Indien är väl det enda som är OK från Europa....
   
  1 person likes this.
 4. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Tycker mig se även små ökningar på ca 5 k till Asien i F. Man börjar ligga mycket nära Mileage Plus nu i sina uttagsnivåer. En av kvarvarande fördelar är dock möjligheten att putta in en cashdel, så detta kan vara en anledning till att ligga kvar. Annars börjar jag själv även fundera på Mileage plus som ytterligare alternativ för *A. En fördel med dom är att det är ganska bra kurs när man växlar in Marriottpoäng mot mil.
   
  1 person likes this.
 5. Jimmie

  Jimmie Medlem

  Problemet för mig är att united numera tar ut extra poäng om du bokar partners i business/first. Europa-nordamerika kostar 115000p med united och 140000p med star alliance partner. Läser jag rätt kostar samma resa 126 000 med lifemiles.
   
  Last edited: 19 Juli 2014
 6. henrik l

  henrik l Medlem

  Ort:
  KVB
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag kollade GOT-HKG i F och den landade på 115 000 miles, "mixed cabin". Har inget konto ännu så kan inte gå vidare och se vad som händer. Stämmer att Life Miles är billigare även till Asien. Utan att ha tittat på detaljerna är väl en fördel med Mileage plus att man kan blanda klasser. Men man kan ju ha båda programmen, här lär ju det vara standardrekommendationen:D
   
 7. Jag har 223.000 poäng på kontot; dags att bränna innan 15:e Oktober alltså?
   
 8. Beror pa vilka zoner du vill aka mellan :) Men som namnts tidigare i traden sa aker Europa mest pa prisokningar. De enda som sanks ar Europa - Central Asia (-22% i J, -17% i F) samt Europa - Oceanien (-3% i J).

  En ny sweetspot som jag garanterat kommer att anvanda ar en -26% prisminsking pa Oceanien - North Asia i F. Kostar nu endast 100k t/r miles (ca. $1,500 USD + taxes/fees) att aka SQ Suites mellan SYD/MEL och NRT. Riktigt bra varde! Problemet ar att man bara kan hitta award space max 14 dagar innan avgang.
   
  1 person likes this.
 9. drW

  drW Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Glad att jag inte köpte senast. Finns det överhuvudtaget något program det är en riktigt bra affär att köpa poäng längre?
   
 10. kristofergustafsson

  kristofergustafsson Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Har nu tömt mitt konto. Det var kul så länge det varade. Finns som sagt några bra erbjudanden fortfarande, men svårt att utnyttja dem från Sverige. Med ökade kostnader för inköp av mil är frågan om det blir några egentliga sänkningar ändå. Och med Lufthansa F borta försvann den imho riktigt stora finessen
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×