Senaste nytt

Now or never (Kampanj på torsdagar)

Kris

Medlem
Så kul att Malmö är med som destination från Köpenhamn, det vore onekligen trevligt att ta flyget istället för Öresundståget hem från jobbet, för omväxlingens skull. Dock får jag inte fram några priser.
Nice att pendla med en kombination av øresundståg (till Kastrup), SAS till Sturup (med byte på Arlanda) och flygbuss vidare till slutdestination. Eller omvänt. Genererar betydligt fler EB-poäng än 1klass med Øtåg över broen...
 

Thornado

Medlem
1000 000 BILLIGA RESOR. Just nu har vi extra många billiga biljetter på sas.se. Välj bland massor av spännande resmål i. Skandinavien, Europa, USA och Asien till extra låga priser. Boka senast 15 januari 2018. Tips! Under kampanjen kan du boka SAS Plus till Europa från endast 280:- extra. Se detaljerad resperiod.

I Europa var det väll?

Jo, precis, i Europa, men @415th Night Fighter Squad var ju intresserad av Plus på longhaul. Man kan ju alltid hoppas, men tyvärr är det ju extremt ovanligt (om det alls har hänt) med longhaul Plus på N/N.
 

P-L

Medlem
Europa den här veckan.
 

Attachments

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    210 KB · Visningar: 319

squeezen

Medlem
är det typiskt en avgång om dagen bara som har bra priser om det finns mer än en?
Exakt samma pris nu som för två dagar sen och 30-40 minuter sedan (dvs innan 18) på Manchester från CPH den dagen jag behöver åka
 
Toppen