Senaste nytt

Norwegian och easyJet ingår samarbetsavtal - Worldwide by easyJet

Agö

Medlem
Så kom det. Dock inte med Ryanair som det tidigare spekulerats i utan mellan Norwegian och easyJet. Tanken är alltså att easyJets passagerare ska kunna använda Norwegians långlinjer ut i världen.

Först testas detta på Gatwick.

Intressant drag som ska bli spännande att följa.

Newsdesk - Norwegian
 

kristerj

Medlem
Det förklarar kanske varför O'Leary gick ut med att Norwegian är konkursmässigt. Han var helt enkelt sur för att det inte blev Rajjan..:). Även om jag inte gärna åker med Norwegian, så får man ändå säga att Kjos är kreativ.
 

Plompe

Medlem
Hmm har svårt att se hur det ska bli konkurrenskraftigt när man betalar "list pris" för båda flighterna plus 370 kr till Gatwick för nöjet att vänta minimum 2,5hr, baggageavgifter till båda bolagen etc.
 

Agö

Medlem
Fascinerande.

upload_2017-9-13_10-42-46.png
 

graphics

Medlem
Har svårt att se konkurrenskraften i detta. På de sökningar jag har gjort har SAS och övriga europeiska och amerikanska bolaget legat en bra bit under det pris som EasyJet och Norwegian ger. Då har bagage och måltider varit inkluderade. Vidare känns det som att Norwegian tappar en hel del på europamarknaden genom detta eftersom man enbart kan flyga Easyjet till och från europa.
 
Toppen