Senaste nytt

Norwegian ger fast track i säkerhetskontrollen till alla företagskunder

Pho

Medlem
Hvor har du det i fra? Det er det ingen som har sagt.
I norge er det ganske mange bedrifter som har foretagsavtal med DY, hvis en hel gruppe ekstra bruker fasttrack på OSL så blir det fort "slow track" - især i "forretningstiden" hvor fast track på OSL allerede er tragisk sein - til tider så sein som den vanlige sikkerhetskontrollen.... (Dette beror på dårlig produkt fra OSLs side).

Då var det kanske jag som missuppfattade vad du menade... Jag trodde att det var just mot att DY erbjöd en tjänst för sina företagskunder, men du kanske snarare menade att fasttrack var underdimensionerad rent allmänt och att det inte spelade någon roll om det var DY eller SK som erbjöd ytterligare användare fasttrack förmånen.
 

AABack2ARN

Medlem
Eftersom vi alla är relativt överens om att bolagen som utnyttjar fast track betalar för detta (antingen som klumpsumma eller per passagerare som nyttjar tjänsten) skulle man ju kunna hoppas/anta/önska att flygbolagen har inskrivet i avtalet med flygplatsleverantören att Fast Track skall dimensioneras så att väntetiden blir högst X minuter i snitt eller som en (lägre) procent av väntetiden i stora kontrollen. Och skulle det nu vara så borde DYs inträde på scenen snarast medföra att antalet scannrar för Fast Track borde utökas på mer utsatta flygplatser. Hoppas kan man ju i alla fall ;)
 

jake_f

Ny medlem
Håller med om att SAS borde få egen FT. FT på OSL är inte fast längre...i förra veckan var det snabbare att hoppa ur kön till den vanliga. Inflation it is tyvärr...
 
Eftersom vi alla är relativt överens om att bolagen som utnyttjar fast track betalar för detta (antingen som klumpsumma eller per passagerare som nyttjar tjänsten) skulle man ju kunna hoppas/anta/önska att flygbolagen har inskrivet i avtalet med flygplatsleverantören att Fast Track skall dimensioneras så att väntetiden blir högst X minuter i snitt eller som en (lägre) procent av väntetiden i stora kontrollen.
Sådan er det i København, jeg skal lige se om jeg kan finde kilden. Jeg mener det var enten 2 eller 5 minutter.
 
A

Aurora

Guest
Håller med om att SAS borde få egen FT. FT på OSL är inte fast längre...i förra veckan var det snabbare att hoppa ur kön till den vanliga. Inflation it is tyvärr...

Exact. Fløg ut från OSL på en Mandag morgen med en avgang i 10-tiden. Gikk gjennom fast track 09.30, brukte ca 10 minutter på å komme igjennom.
 
Toppen