Senaste nytt

Någon som kan tipsa om ett riktigt bra hotel/resort i Thailand?

Axelzon

Medlem
Godkväll,

Du har rätt (rlager) slitet, det gäller framförallt rummen. resterande del av resort är tipp topp! Restauranger, pooler, gym, barer... Om någon åker till Katathania skall ni boka Ocean Front Junior Suites, de är ny renoverade, mycket fresh... 50kvm... balkongerna mot havet, 15 meter från strandkanten.

/Axelzon

P.S. vi hade första natten en junior suite ocean front, riktigt slitet och som de sa 45 kvm... inte en chans.. kanske 35 kvm...
 

Svenska73

Medlem
Om du har obegränsad budget: Andara. När ni reser med barnen så åker vi till Andaras Silk Restaurant och äter middag.Om inte så tycker vi att Dewa Phuket i Nai Yang är super. 5 mins från flygplatsen. Vi har 3 barn så vi brukar boka family suite då får man 2 sovrum, vrum, matsal, kök, 2 badrum. Smidigt med familjen. De har också jätte fina Pool Villas. Det är Boutigue storlek med Svensk ägare men få Svenska gäster. God mat och underbar strand. Har också bott på JW Marriott som någon annan rekommenderade. Också fint men väldigt stort. Vi föredrar lite mindre resorts. Dock så gick det inte att bad i havet vid JW när vi var där (Juli) pga kraftiga strömmar. Osäker på om det var läget eller årstiden. Har bott på flera ställen runtom Phuket och BKK, du får gärna skicka ett PM om du har fler frågor. Hoppas ni får en trevlig resa.
 
Toppen