Senaste nytt

Mr Jet priskurva på Business Class biljetter

Har ni sett mrjet.se

Där kan man ta fram priser dag-för-dag på 25 destinationer i Economy och Business Class på ett antal bolag inklusive SAS och Swiss t ex. Den har ett begränsat användningsområde men kan vara ett bra sätt att jämföra biljettpriserna - vad tycker du?

Skärmavbild 2012-05-28 kl. 11.21.59.jpg

Att anpassa sin resa efter prisläget är vanligt, men eftersom prisläget på flygbiljetter varierar från dag till dag är det tidskrävande för resenären att ta reda på vilken dag priset är som lägst. Tidigare visade Priskurvan prisläget på flygbiljetter under en 30-dagarsperiod. Nya Priskurvan presenterar en graf över flygpriserna från fler avreseorter till fler destinationer över en tremånadersperiod. Detta gör det ännu mer överskådligt och enkelt att se när det är som billigast att flyga – både i ekonomiklass och i business class.


- Att flyga business class är något som de flesta är intresserade av men sällan tycker är värt den extra kostnaden. Nu kan vi äntligen visa våra kunder när det faktiskt är överkomligt att unna sig en uppgradering, säger Björn Alvarsson, marknadschef på MrJet.
 

Palazzi

Medlem
Inte alls dum! Jag har saknat den här funktionen :) Sett flertalet priskurvor tidigare , men bara för Ekonomiklass.

Ita-matrix fungerar väl hyfsat för detta syfte, men mrjets alternativ var enklare att överblicka.

PS. När slänger de in first?;)
 

agehall

Medlem
Det där är ju faktiskt rätt trevligt. Om iofs vet man ju att det alltid kommer att vara skitdyrt de dagar man måste åka, men skulle man ha lite flexibilitet någon gång så är det ju nice om man kan få åka C billigt.
 

Jacob

Medlem
Har testat den där lite grann.

Den enda nackdelen är att alla avresedatum baseras på returresa 7 dagar senare. Så för en mileage run eller kortare resa är den inte lika användbar.

Men i övrigt en trevlig uppfinning! :)
 

Palazzi

Medlem
Av någon underlig anledning kan man även välja "premium economy" på resor till SFO, men inte till några andra resmål..
 
Toppen