Senaste nytt

motormännen & AAA

Fredrik_

Medlem
Jag pratade med Ritz angående AAA rabatten som först sa att den enbart gällde amerikanska och canadensiska medlemskap vilket gjorde att jag ombokade till members rate.

Fick ett mail från deras Guest Service representant ett par dagar senare att mitt motormännen medlemskap gällde och att hon hade bokat tillbaka min bokning till AAA rate. Så verkar funka där med!
 

Maja

Medlem
Den svenska är 586R och det där sista R:et går ej att skriva in i appen, men på nätet går det bra. Försökte få Hilton att förstå detta förra året när jag försökte boka flera vistelser via appen och AAA-raten men fick aldrig till det och Hilton förstod aldrig vad som var problemet eller hur de skulle lösa det. Den norska koden fungerar finfint att boka med så det gjorde jag. Blev aldrig ombedd att visa mitt kort vid incheckning.
 

simeo

Medlem
Väl på hotellen, där jag har fått visa upp kortet, så har de inte varit intresserade av AAA numret. De har bara tagit en kopia av Motormännen-kortet.
 

Homer

Medlem
Den svenska är 586R och det där sista R:et går ej att skriva in i appen, .

Vart har du fått ifrån att det ska vara ett "R"på slutet? på tilläggskortet anger de, precis som på det norska, bara 3 siffror?


MoSvensk.jpg



https://www.motormannen.se/media/3756/aaa-motormannen-rabattkort2017.pdf

Norskl.jpg

https://www.naf.no/globalassets/med...scounts--rewards-utloper-31-desember-2017.pdf
 

Maja

Medlem
@Homer Såg aldrig ditt svar i somras då vi var på resande fot, men då det än en gång var aktuellt att boka en AAA-rate via Hilton och appen så accepterar inte appen 586 som är den svenska koden. På Motormännens hemsida har det dock varit utskrivet att det är 586R som är koden som ska användas för Hilton. Det fungerar om du bokar via nätet, men ej appen. Sitter via mobilen nu och kommer inte åt sidan på Motormännens sida. Men hittade informationen när jag sökte efter medlemsrabatter och hotell i USA.
 
Toppen